Bijna 65.000 zzp’ers vormen samen het grootste bedrijf in Noordoost-Brabant. We zijn samen groter dan welk ander bedrijf dan ook. Als al deze zzp’ers er niet zouden zijn, dan zou de regionale economie er heel anders uit zien!

Aftermovie zzp BOOST event 2019, je hebt echt wat gemist!

Verbinden van jouw ondernemerschap!

Tijdens het 2e zzp Boost Event in Veghel werd duidelijk hoe belangrijk het is om zzp’ers met elkaar in de regio te verbinden. En dan niet zomaar te verbinden. Nee verbinden op inhoud, op ondernemerschap en vaardigheden. In elk van de twaalf workshops stond dit steeds centraal. Ruim 350 bezoekers hebben de workshops, inspiratietafels en de netwerkmomenten bezocht. En de reacties waren positief! Uit de evaluatie die onder de deelnemers is gehouden kwam naar voren dat het een belangrijk evenement is voor zzp’ers die een boost nodig hebben.  Op deze pagina zie je de foto’s: https://zzpnobboost.nl/zzp-boost/

Kwetsbaarheid als kracht

Veel deelnemers waren erg tevreden over de middag; “Hier kan ik aan mijn onderneming werken en de vragen stellen die mij bezig houden.” De aandacht voor jouw onderneming is net zo belangrijk als jouw dienst of product. Je bent als zelfstandig professional niet zomaar een succesvolle ondernemer. Je bent naast beroepsbeoefenaar ook nog eens jouw eigen secretaresse, administrateur en telefonist. Het is dan geen overbodige luxe om ook aan de inhoud van jouw onderneming te werken. Succes is hard werken en kwetsbaar durven zijn in jouw manier van ondernemen. En Hans van Breukelen verwoordde het op 12 september uitstekend; ‘Kwetsbaarheid is een kracht, en het heeft mij verder gebracht in mijn leven. Het tonen van kwetsbaarheid helpt je te groeien in jouw persoonlijke leven, maar ook als ondernemer!’

Elkaar stimuleren

De kunst van ondernemen is dat je elkaar vindt, elkaar bevraagd en successen kan delen. En er is gedeeld op 12 september, dit blijkt ook uit de goed bezochte netwerkmomenten. “Als startende zzp’ers vind ik het best eng om te netwerken, maar hier voel ik me veilig en durf wel buiten mijn comfort zone te gaan. Het heeft al leuke gesprekken opgeleverd waarin ik werd gestimuleerd in mijn keuze als zzp’er.” Daar gaat het dus om; de juiste stappen zetten en elkaar stimuleren. En netwerken kun je leren, dat is wel bewezen tijdens het event, deelnemers kregen de kans om in verschillende workshops te experimenteren met netwerken via sociaal media, het maken van een pitch en natuurlijk het direct afstappen op collega zzp’ers.  ‘Dit smaakt voor mij naar meer, als er volgend jaar weer een BOOST komt, dan wil ik daar een bijdrage aan leveren’. Goed om te horen dat er vanuit de deelnemers animo is!

zzp ROADSHOWS: wij komen naar je toe!

Goed nieuws voor zzp’ers die de BOOST hebben gemist, je kunt je ook aanmelden voor een van de zzp ROADSHOWS die plaatsvinden in verschillende regio’s. Bijvoorbeeld voor de zzp ROADSHOW in Vught op 24 oktober, of voor de ROADSHOW in Boxmeer op 5 november. Er volgen nog meer events, dus hou onze site in de gaten. Wees er snel bij , want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Uniek in Nederland

Dit initiatief wordt ondersteund door tal van lokale overheden (gemeenten, UWV, onderwijs en anderen). Het is laagdrempelig, het gaat om verbinden en verbonden blijven. Het wil de zelfstandig professional in zijn kracht zetten als ondernemen en talenten optimaal laten benutten. Hierdoor kan een zelfstandig professional groeien, zijn vaardigheden verbeteren en zakelijke netwerken vergroten. Een hele mond vol. Dit jaar is het gelukt om dit te verwezenlijken. Maar er is meer. We bouwen samen met aan een community voor en door zzp’ers. Daar kun jij als zelfstandig professional terecht met jouw vragen, maar ook met jouw antwoorden op vragen van anderen. En we hebben natuurlijk een de zzp boost nob app laten ontwikkelen, de app helpt via korte sessies vast te stellen wat jij nodig hebt in jouw onderneming. Een extra duw in de richting die jij voor ogen hebt. En door de app verbind je je met andere zelfstandige professionals!

Samen het grootste bedrijf in Noordoost Brabant

Jij behoort als zelfstandig professional in Noordoost-Brabant tot het grootste bedrijf in onze regio. Door actief deel te nemen aan onze community kun je jouw andere 64.999 collega’s tegen komen en elkaar versterken zodat jij als zelfstandig jouw succes kunt vergroten en ook vasthouden. Mogen we jou als collega verwelkomen?