ZZP ROADSHOW

UDEN, 18 FEBRUARI 2020

ZZP ROADSHOW: WIJ KOMEN NAAR JE TOE!

Ben jij zelfstandige en wil jij je horizon verbreden en jouw lokale netwerk vergroten? Kan jouw onderneming wel een boost gebruiken? Dan mag je niet ontbreken op een van de interactieve zzp ROADSHOW avonden in jouw regio! De zzp ROADSHOW is een event vóór en dóór zzp’ers uit Noordoost-Brabant. De avond staat in het teken van; het vergroten van je ondernemersvaardigheden, beter in je kracht komen als ondernemer en netwerken.

Op elke avond is er ook een lokale bestuurder (wethouder) aanwezig die zijn of haar visie op ondernemen en zzp-schap geeft. Daarna kun je in gesprek gaan en de wethouder het hemd van het lijf vragen.

Deze gratis events vinden plaats op toffe locaties bij jou in de buurt, op plekken waar zzp’ers werken en elkaar inspireren. Doe mee aan de kennistafels en ga ‘business speeddaten’ met je collega-zzp’ers. Collega-ondernemers staan je met raad en daad bij. Laat je inspireren door een motivator die speciaal op die avond een energizer geeft.

AGENDA

  • De volgende ROADSHOW zal plaatsvinden op 18 februari 2020 in Uden. 

Zit jouw regio er nu niet bij? Houd de site in de gaten, er wordt gewerkt aan meer avonden!

PROGRAMMA ZZP ROADSHOW uden

19.00u Inloop met koffie en thee
19.30u Opening door Wilma van Dartel, spokeswoman
Zij ondervraagt de wethouder Gijs van Heeswijk met prikkelende stellingen
19.45u

Start kennistafels: kennistafels met dedicated zzp’ers uit de subregio

  • Korte pitch van zzp’ers met kennistafels
  • Sessies gericht op vergroten en verbreden ondernemersvaardigheden
  • Deelnemers vragen zzp’er het hemd van het lijf
  • Eén van de tafels wordt bemensd door de wethouder
  • 3 rondes van elk 20 minuten
20.45u Energizer van een bevlogen ondernemer
21.30u Afsluitende netwerkborrel
22.00u Einde
AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat heb jij nodig om van jouw bedrijf een succes te maken en wat kan de lokale overheid voor jou doen?

OVER DE ZZP ROADSHOW

De zzp ROADSHOW is onderdeel van het project ‘Talentontwikkeling zzp’ in Noordoost-Brabant. Het project wordt in opdracht van 16 gemeenten uitgevoerd door het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. Het project biedt voor het tweede jaar zzp’ers in de regio een programma aan. In 5 verschillende subregio’s in Noordoost-Brabant wordt een avond georganiseerd voor – en door – zzp’ers. In de bijeenkomsten wordt kennis gedeeld, gericht op het vergroten van ondernemersvaardigheden, en staan empowerment en netwerken centraal.

Elke avond is de lokale wethouder aanwezig die het zelfstandig ondernemerschap in zijn of haar portefeuille heeft. Ook de organiserende partijen zijn zoveel mogelijk aanwezig. Voor de locaties van de zzp ROADSHOW zoeken we inspirerende plaatsen waar zelfstandigen samenkomen en liften we mee op bestaande netwerken. Heb je vragen over het project, of wil je meedenken? Laat het ons weten! 

connect

© 2018-2019 ZZP nob BOOST - foto's door Clicking Images - website door Social Marketing Doctors - disclaimer