Dit is ons zzp NOB Expert Team

Wij geloven in zzp’ers!

En ook zzp’ers lopen wel eens tegen vragen en uitdagingen aan waarbij het prettig is om daar met een expert over te sparren. Daar is ons zzp Expert Team voor.

Hieronder presenteren we je met trots de zzp experts. Je mag kosteloos je vraag aan een expert stellen, zodat jij je verder kunt met je werk en je klanten.

Het Expert Team bestaat uit zzp’ers die veel ervaring hebben als zelfstandig professional en als ondernemer. Ze staan voor je klaar om jou verder te helpen!

Guus Weitzel

Guus Weitzel

Expert in SEO en SEA

Guus optimaliseert je website of webshop voor zoekmachines (Google), zodat deze beter gevonden wordt, meer bezoekers krijgt en meer leads of verkopen genereert. Ook helpt hij bij het opzetten van online advertentie campagnes via zoekmachines (Google Ads) of social media (Facebook, LinkedIn).

Dus een vraag over SEO of SEA? Vraag het Guus!

Mieke Langenhuizen

Mieke Langenhuizen

Expert in Social Media Marketing

Als social media specialist leert Mieke bedrijven hoe zij op de juiste manier zichtbaar zijn zodat zij daarmee hun doelgroep aantrekken. Dat doet Mieke voor het geven van trainingen, zowel online als offline.

Een vraag over social media? Vraag het Mieke!

Stefannie van den Bungelaar

Stefannie van den Bungelaar

Expert in Marketing & Business

Wil jij meer rust & omzet in jouw business? Als Marketing & Business Coach helpt Stefannie startende ondernemers bij het bouwen van een succesvolle business. Zij brengt je overzicht, structuur en focus met een marketingstrategie, de juiste mindset én humor!

Heb je een vraag over marketingstrategie? Vraag het Stefannie!

Janneke van Oorsouw

Janneke van Oorsouw

Winstadviseur en financieel business coach

Janneke is winstadviseur en financieel business coach. Ze helpt ondernemers om met hetzelfde werk meer winst èn financiele rust te creeren. Ze leert ondernemers onder andere om “Tarieven te vragen als een PRO” !

Voel jij dat het tijd is voor betere tarieven? Vraag het Janneke!
Petra Denen

Petra Denen

Expert in Business coaching en HR voor het MKB

Petra is betrokken en geïnteresseerd in wat mensen beweegt en motiveert.
Als je de juiste dingen doet die bij je passen heb je werkplezier en volgt het resultaat vanzelf. Moeiteloos!

Wil je weten hoe je meer werkplezier en resultaat behaalt? Vraag het aan Petra! 

Desirée Krijgh-Spijkers

Desirée Krijgh-Spijkers

Expert in Administratie

Slapeloze nachten vanwege administratie en belastingen zijn zonde van de energie. Desiree is ervoor om je die zorg uit handen te nemen. Samen kijken jullie wat de beste oplossing is voor het voeren van jouw (financiële) administratie, zodat je je kan richten op het uitoefenen van je vak en het uitbouwen van jouw eigen onderneming!

Je administratieve vraag kun je stellen aan Desirée!

René Albers

René Albers

Expert in Coach / Trainer

Krijg je als zzp-er te maken met tegenslag, zoek je naar een goede balans werk-privé of wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan helpt Rene je met een kort praktisch coaching traject. Op maat, resultaatgericht en overzichtelijk.

Je vraag over een betere werk-privébalans, kun je aan René stellen!

Zach Soijo

Zach Soijo

Expert in Online Veiligheid

Ben jij veilig online? Wat weet jij over wachtwoorden? Maak jij al gebruik van 2FA?

Bij Zach kun je terecht voor de belangrijkste tips voor jouw online veiligheid. Stel je vraag gerust!

Monique van Helden

Monique van Helden

Expert in Grafisch ontwerp en webdesign voor starters

Monique heeft ruim 15 jaar ervaring als grafisch vormgever en webdesigner voor startende ondernemers. Zij vindt het van groot belang dat elke ondernemer een betaalbare kans krijgt op een professionele start. Je logo, huisstijl en je website zijn het eerste wat potentiële klanten van jou zien, en een goede eerste indruk maak je maar één keer. Ben je startend ondernemer en heb je vragen over logo, huisstijl en website? Vraag het Monique!

Eleonora van Grinsven

Eleonora van Grinsven

Expert in Ondernemerschap

Tijdens coachingstrajecten zet Leonora jou centraal. Jíj bent de spil van je bedrijf. Jíj bent regisseur van je leven. Om je de touwtjes daadwerkelijk in handen te geven, stippelen we samen een route uit en tackelen jullie vervolgens zakelijke en persoonlijke problemen. Dat schept rust, waardoor je je kunt focussen op het behalen van doelen.

Een vraag over ondernemerschaps, stel je aan Eleonora!

Alita van Wanrooij

Alita van Wanrooij

Expert in Internationaal Ondernemen

Ook jouw product of dienst kan geschikt zijn voor buitenlandse klanten. Alita gaat samen met jou op zoek naar kansen op de internationale markt. Met de klantbehoefte als het centrale uitgangspunt.

Je vraag over internationaal ondernemen, mag je stellen aan Alita!

Angela van Berkel

Angela van Berkel

Expert in loopbaan en zzp-mentor

Je bent een gedreven vakman of vakvrouw die zijn/haar vak verstaat en je wil graag een volgende stap zetten maar je doet of durft het niet. Waar sta je nu en wat is je plan voor de toekomst? Ik spiegel je gedrag, spreek je aan op je eigenaarschap en laat je keuzes maken die bij jou en je situatie passen.

Voor je loopbaanvragen kun je bij Angela terecht.

JIJ?

JIJ?

Ben jij de zzp Expert die we zoeken?

Bij zzp NOB BOOST zijn we altijd op zoek naar kundige zzp experts die ons flexteam versterken.

Ben jij een doorgewinterde expert met een bewezen staat van dienst? Neem dan contact op met onze projectleider Frank Pijnenburg.

Lian Groot

Lian Groot

Expert in Impactanalist Marketeer

Zelfstandig Professionals laten zien hoe ze ‘hun verschil’ als ondernemer inzetten om hun bedrijf in beeld te brengen. Door inzicht in iemands identiteitsysteem, ken je het persoonlijk onderscheidend vermogen en weet je waar diegene warm voor loopt om klanten verder te brengen.

Je vraag over je positionering en concrete marketing, mag je stellen aan Lian!

JIJ?

JIJ?

Ben jij de zzp Expert die we zoeken?

Bij zzp NOB BOOST zijn we altijd op zoek naar kundige zzp experts die ons flexteam versterken.

Ben jij een doorgewinterde expert met een bewezen staat van dienst? Neem dan contact op met onze projectleider Frank Pijnenburg.