zzp BOOST event

zzp BOOST event 2020: reserveer 17 september in je agenda!

Het zzp BOOST event van 2019 was een groot succes. Een bomvol programma, 350 bezoekers, leerzame workshops. We kregen hele leuke reacties. Hieronder zie je het programma en wat foto’s van vorig jaar. Of er dit jaar een live zzp BOOST event kan plaatsvinden hangt af van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Schrijf je in ieder geval in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

(voorbeeld) PROGRAMMA 2019

13.00 uurInloop deelnemers en registratie
13.30 uurOpening in plenaire zaal door dagvoorzitter Wilma van Dartel en keynotespeaker Hans van Breukelen
14.00 uurStart 1e ronde workshops
15.00 uurPauze in ruimte met inspiratietafels
15.20 uurStart 2e ronde workshops
16.20 uurAfsluiting in plenaire zaal, aansluitend netwerkborrel met inspiratietafels
17.30 uurEinde

KEYNOTESPEAKER: Hans van Breukelen

Hans van Breukelen was o.a. technisch directeur van de KNVB. Bijzondere gebeurtenissen op persoonlijk en zakelijk vlak zijn aanleiding geweest een boek te schrijven. Hij vertelde over zijn zoektocht naar succes.

INSPIRATIETAFELS: vraag maar raak!

De inspiratietafels bevonden zich in de ontvangstruimte waar de pauzes en afsluitende borrel werden gehouden. Daar presenteerden organisaties en bedrijven gericht op zzp-ers hun advies en aanbod. 

Wie stonden daar? Om wat namen te noemen: Rabobank, Social Marketing Doctors, UWV, PZO, VZZP, Stichting sinds1965 , Talent uit Noordoost-Brabant, Coöperatie, Starterssucces Oss, Bizztopia, De Zaak Vught, Ondernemersklankbord, Sharepeople, Floreernu, IKWORDZZPER, MKBdoorgaan , Broodfonds, Aago, Tentoon76. En er waren er nog meer!

 WORKSHOPS VAN ZZP BOOST EVENT VAN DONDERDAG 12 SEPTEMBER 2019:

 7 manieren om te werken aan je pensioen

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen? En wat de voor- en nadelen ervan zijn? Deze workshop ‘7 manieren om te werken aan jouw pensioen’ geeft alle tools en info.

Na de workshop: heb je alle tools en info om direct aan de slag te gaan met je pensioen.

Extra: Bij deelname aan de workshop ontvang een gratis boek over reizen en werken aan je pensioen.

– Luuk Boertien van Bright Pensioen

Hallo, hier ben ik!

Een authentieke ondernemer is een krachtiger ondernemer. Maar om jezelf te kunnen zijn moet je eerst weten wie je echt bent. Waar sta je voor? Wat heb je in huis? En hoe presenteer je dat?

Na de workshop: weten de deelnemers beter waar ze voor staan, waar ze goed in zijn en met welk verhaal ze zichzelf kunnen presenteren. In het echt én via alle socialmediakanalen… en is dat wel zenden?

– Marjanka Houben van Floreer NU!

Werk aan je ondernemersskills

Welke vaardigheden heb je als zzp’er? En welke skills kom je volgens jezelf tekort om beter in beeld te komen bij opdrachtgevers? Als je duidelijk een beeld wilt krijgen van wat jouw vaardigheden zijn en welke je nog kunt ontwikkelen, kun je stappen nemen om jezelf gericht verder te ontwikkelen.

Na de workshop: hebben deelnemers een beter beeld van zichzelf en weten ze hoe ze zich als persoon en als ondernemer kunnen blijven ontwikkelen

– Willem van der Haven van Stichting sinds1965

Doe jij het wel veilig als zzp’er?

In deze workshop leren wij jou wat je nodig hebt om veiliger te ondernemen. Ook gaan we in op de verzekeringen die nodig zijn, welke heb je nu echt nodig en welke niet? Hoe verzeker je jouw risico’s en wat zijn goede alternatieven?

Na de workshop: hebben deelnemers een beter idee waar risico’s liggen en hoe ze veiliger kunnen ondernemen.

-Martijn Pennekamp van ik word zzp’er

Eenvoudig online leads genereren

Heb je weinig tijd en een beperkt budget voor je marketing? Focus je dan op wat er echt toe doet: leads genereren!

Deze workshop is voor professionals die meer resultaat uit hun online marketing willen halen. Je leert hoe je gericht klanten kunt werven door het op de juiste manier inzetten van social media en je website.

Na de workshop: Begrijp je hoe al je online kanalen aan elkaar verbonden zijn. Zijn de begrippen inboun- en outboundmarketing helder voor je en weet je ook waarom een blog zo belangrijk is. Deze workshop sluit mooi aan op de workshop “Van Google tot bezoekers… Optimaliseer je website! ” van Puck Verest. Je kunt de workshops ook apart volgen.

– Nicoline Maes van de Social Marketing Doctors

Van Google tot bezoekers… Optimaliseer je website!

Een website online zetten en de klanten stromen vanzelf binnen? Nee, die tijd is wel voorbij. Het online zetten van een website is geen garantie meer op bezoekers. Daarom is het belangrijk om je website te optimaliseren, maar hoe doe je dat en waar let je op?
Er zijn veel onderdelen die je helemaal zelf kunt doen, zonder een webbouwer. Ik leg je uit waar Google én webbezoekers op letten en hoe je jouw website optimaliseert voor allebei.

Na de workshop: Weet je wat Google nodig heeft om je website te laten zien aan jouw potentiële klant. Ook weet je wat je website nodig heeft om die potentiële klant echt om te vormen van lead tot klant. Deze workshop sluit mooi aan op de workshop “eenvoudig online leads genereren” van Nicoline Maes. Je kunt de workshops ook apart doen.

– Puck Verest van PINK by Puck

Maak je comeback! Vind jezelf opnieuw uit na tegenslag

Maak van jouw tegenslag een kans!
Voel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je leven? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht. In deze workshop ‘Maak je Comeback’ ontvang je van Hans en Breukelen en Benno Diederiks concrete handreikingen hoe jij jezelf ook opnieuw uit kunt vinden aan de hand van praktijkverhalen, inspiratie en inzichten van beide auteurs.

Na de workshop: kun je jezelf opnieuw uitvinden en richting geven aan eigen perspectief. Je kunt weer regie krijgen over jouw eigen keuzes en hiermee jouw eigen scenario’s realiseren.

– Benno Diederiks en Hans van Breukelen van Maak je Comeback

Social Selling op Social Media

Stop met verkopen en de klant komt naar je toe!
Social Selling is de meest effectieve manier om succesvol in contact te komen met je doelgroep. In de workshop leg ik je uit wat het is en hoe je dat op social media toepast.

Na de workshop: kijk je totaal anders tegen social media aan. Je denkt bewuster, bent enthousiaster, je beseft dat je echt aan de slag moet met social selling. Je weet na de workshop ook hóe je dat doet. Met de opgedane kennis ben jij de volgende dag meteen zichtbaar op social media met berichten waar jouw doelgroep wél op zit te wachten. Je ervaart dat de klant door social selling naar JOU toekomt.

– Mieke Langenhuize van Social Monday

Wat moet je als toekomstig ondernemer weten over administratie en fiscale zaken?

Bij ondernemen komt van alles kijken, ook administratie en verplichtingen aan de Belastingdienst. Tijdens de workshop worden toekomstig ondernemers geïnformeerd over de administratie. Welke zaken zijn verplicht en kun je dit uitbesteden of beter zelf doen? We tonen de voordelen van online administratie en wat dit aan geld- en tijdbesparing kan opleveren. Tot slot behandelen we fiscale onderwerpen en leggen we uit welke fiscale voordelen voor ondernemers er te behalen zijn.

Na de workshop: hebben toekomstig ondernemers een duidelijk beeld wat ze te wachten staat qua administratie. Ze weten op welke manieren zij de administratie kunnen (laten) doen en wat de meest efficiënte manier is. Daarnaast zijn ze na de workshop op de hoogte van zaken waar ze rekening mee moeten houden, wat in loondienst niet hoeft. Ook weten zij de (fiscale) voordelen van ondernemen ten opzichte van een baan in loondienst.

– Albert Last van OAMKB

Hoe bepaal je jouw tarief en wat mag je besteden als zzp’er?

In deze workshop gaan we samen bepalen welk tarief je als zzp’er nodig hebt om voldoende over te houden om in je levensonderhoud te kunnen voorzien. We bepalen aan de hand van een aantal stappen jouw minimale tarief en gaan uitzoeken wat de impact is als je jouw tarief omhoog of omlaag moet bijstellen. Verder kom je erachter wat je netto mag besteden van jouw winst en wat je opzij moet zetten voor belastingen.

Na de workshop: weet je wat je minimale tarief is om uit de kosten te komen en weet je wat je opzij moet zetten om geen verrassingen achteraf te krijgen als de blauwe enveloppen op de mat vallen.

-Martijn Pennekamp van ik word zzp’er

DAGVOORZITTER: WILMA VAN DARTEL

EnterTrainer Wilma van Dartel is onze dagvoorzitter.

EnterTrainer Wilma van Dartel is onze dagvoorzitter. Je kent haar van ‘Kwetsbaar Krachtig’ en misschien zelfs van het tv-programma Geloof en een Hoop Liefde, LINDA.163 of de nieuwste editie van Zaken Vrouwen Brabant. Als ‘powervrouw´ staat ze regelmatig op het podium. Een bijzondere ondernemer met een betekenisvolle boodschap: hoe zet je je kwetsbaarheid om naar kracht. Van deze sterke zzp’er kunnen we heel wat leren!

10 redenen om naar het zzp BOOST event te komen:

meer opdrachten in de regio krijgen
contact leggen met lokale opdrachtgevers, organisaties en instanties
je ondernemersvaardigheden versterken
je omzet vergroten
aan je (content)marketing werken
jezelf online profileren als een sterk merk
je financiële vaardigheden verbeteren
leren onderhandelen
legio collega zzp’ers uit de regio ontmoeten
meer te weten komen over wat de overheid voor je kan doen

GEORGANISEERD DOOR:

Dit event wordt georganiseerd door Werkgevers Servicepunt Noordoost Noordoost-Brabant in opdracht van de arbeidsmarktregio en gemeenten uit Noordoost-Brabant:

Het UWV, SW-bedrijven en de gemeenten Mill en Sint Hubert, Meierijstad, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Cuijk, Boxtel, Boxmeer, Grave, Landerd, Bernheze, Uden, Vught, Sint Anthonis, Haaren, Boekel en Sint-Michielsgestel.

Projectleider ‘Talentontwikkeling zzp’: Marieke Tetteroo