zzp BOOST event

Het ZZP BOOST EVENT  vond plaats op 17 SEPTEMBER 2020

Dit was het programma van het zzp boost even van 2020.

Waar ligt jouw kracht als zelfstandig professional?

Boost jouw zakelijke succes, je netwerk en jouw ondernemers skills, met het 3e ZZP BOOST EVENT!

Je kunt het event gratis bezoeken in Veghel op 17 september vanaf 13:00 uur, of deelnemen aan de livestream (online aanmelden).
Laat je inspireren door onze topsprekers Marc Lammers en Josette Dijkhuizen, onder leiding van dagvoorzitter Femke Rhouat. Zij gaan jou een boost geven met hun inspirerende verhalen.

PROGRAMMA 2020

13.15 uur Inloop deelnemers en registratie (voor hen die het programma live bijwonen)
14.00 uur Start livestream programma door dagvoorzitter Femke Rhouat
14.10 uur Kennismakingsinterviews met o.a. Marc Lammers en Josette Dijkhuizen
14.30 uur Break-out sessies: met Marc Lammers of Josette Dijkhuizen
15.00 uur Beantwoorden vragen vanuit de zaal en chatsessie voor digitale bezoekers
15.30 uur Einde programma. Voor de bezoekers die het programma live bijwonen is er nog een korte nazit
Sprekers zzp BOOST even

TOPSPREKERS: Marc Lammers en Josette Dijkhuizen

Laat je inspireren door twee krachtige sprekers; Marc Lammers, oud hockeycoach, ondernemer en inspirator en Josette Dijkhuizen, hoogleraar ondernemerschap ontwikkeling en zelfstandig professional.

Marc Lammers, internationaal Hockey Coach en motivator : “Waar een crisis is, is een kans” is een uitspraak van me. Natuurlijk heeft Corona de wereld op een verschrikkelijke manier op zijn kop gezet. Toch zijn het de flexibele en creatieve onder ons die sterker uit deze crisis komen. Want waar verleg jij je grenzen? Waar zie jij nieuwe kansen? Wat is jouw visie op ondernemen? Ik zie je graag op 17 september, ik ben benieuwd naar jouw plan om sterker uit deze crisis te komen. Ik ga jou als zelfstandig professional coachten dit plan succesvol te maken. Want: Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.

 

Jozette Dijkhuizen, hoogleraar ondernemerschapsontwikkeling en zelfstandig ondernemer:

Als je als ondernemer kritisch naar jouw omgeving durft te kijken en daar naar handelt, dan wordt jouw ondernemerswaarde groter. Ik geloof hier in. Ik ben ondernemer én hoogleraar en ik zorg voor ontwikkeling van ondernemende mensen zoals jij in deze wereld. Dat doe ik door de verbinding te leggen tussen wetenschap en praktijk, maar ook door het opzetten van innovatieve projecten die van maatschappelijke en economische waarde zijn. Ik daag je op 17 september uit om kritisch met mij mee te kijken. Hoe kan jij in deze samenleving als zelfstandig professional van toegevoegde waarde zijn voor jouw klant, jouw omgeving én voor jouzelf?

 

 

Wil jij dit event bijwonen, dat kan!

Aanmelden voor dit evenement is gratis. Er zijn voor het event in Veghel in totaal 70 toegangstickets. Nu nog beperkt beschikbaar!
Je kunt het event ook via livestream volgen. Dit is gratis. Aanmelding is wel vereist.

 

Femke Rhouat, dagvoorzitter zzp BOOST event 17 september 2020

DAGVOORZITTER: Femke Rhouat

Femke een krachtige en enthousiaste spreker en dagvoorzitter. Met haar jarenlange ervaring als jonge leider, bestuurder, coach, moeder en nu ondernemer, zorgt zij voor de verbinding tussen sprekers en het publiek. Thema’s als leiderschap, ondernemerschap, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling zijn onderwerpen waar zij met passie over spreekt en deelt. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen. 

10 redenen om naar het zzp BOOST event te komen:

Het ZZP BOOST EVENT is er voor jou en jouw onderneming:

✓ kom in actie en maak jouw plan voor de toekomst
 ✓krijg meer opdrachten in de regio
✓ kom in contact met lokale opdrachtgevers, organisaties en instanties
✓ versterk direct jouw ondernemersvaardigheden
✓ vergroot je omzet
✓ werk aan je marketing
✓ profileer jezelf online als een sterk merk
✓ verbeter je vaardigheden
✓ leer onderhandelen

GEORGANISEERD DOOR:

Dit event wordt georganiseerd door WSP Noordoost Brabant in opdracht van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant namens alle gemeenten uit Noordoost Brabant: Mill en Sint Hubert, Meierijstad, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Cuijk, Boxtel, Boxmeer, Grave, Landerd, Bernheze, Uden, Vught, St. Anthonis, Haaren, Boekel, Sint-Michielsgestel en UWV, Weener XL, IBN en WSD

Meer informatie: zzpboost@wspnoordoostbrabant.nl