Ontdek, leer en innoveer

Gratis workshop 10 juni 2024 | Dome-X Oss

Ontvangst met koffie/ thee om 18:30 uur
Opening om 19.00 uur met direct aansluitend de workshop van Nicky de Swart tot 21.00 uur

Ontdek praktische toepassingen van AI (met ChatGPT) in je dagelijkse werkzaamheden 🤖 

Op maandag 10 juni organiseren we, samen met Starterssucces Oss | Bernheze, een interactieve workshop over de mogelijkheden van AI en ChatGPT.

Nicky de Swart laat je kennismaken met AI technologie die je helpt bij het automatiseren van taken, verbeteren van communicatie en het genereren van nieuwe ideeën.

Wat kunnen deelnemers na je workshop? Deelnemers zullen in staat zijn om basisprincipes van AI en ChatGPT toe te passen voor het verbeteren van hun werkprocessen. Ze kunnen eenvoudige AI-tools implementeren om hun efficiëntie en productiviteit te verhogen.

 

Nicky de Swart – De Swart Group

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Spreker Nicky de Swart

Nicky is een creatieve techneut bij Ijzersterk Laserwerk en CEO bij familiebedrijf de Molenkoning.

Aanmelden workshop 'De kracht van kunstmatige intelligentie'

Je meldt je aan voor de workshop AI op maandag 10 juni 2024 in Dome-X in Oss

           Dome-X vind je aan de Kanaalstraat 12b, 5347 KM Oss

Beleid No-shows
Hoewel aanmelden voor jou gratis is, is het niet helemaal vrijblijvend. Wij houden rekening met je komst: locatie en sprekers zijn voor je geregeld en we houden een plaatsje voor je vrij.
Zzp NOB doet er alles aan om no-show in te dammen, zodat we onze diensten gratis kunnen blijven aanbieden. Help je ons daarbij? Wees erbij, of meld je van tevoren af. Alvast dank!

Dit event wordt mede georganiseerd door StartersSucces. Zzp NOB als project wordt ondersteund door de regio Noordoost Brabant, Werkgeversservicepunt en Regio Deal Noordoost Brabant.