Maak kennis met een nieuwe Chat GPT horizon

WORKSHOP ZIT VOL! AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Gratis workshop op donderdag 23 november van 19-21 u ’t Pumpke in Nistelrode

Chat GPT … maar dan voor de kleine ondernemer/ zzp’er!

Chat GPT … dat is toch een hype? En het is toch voor grote bedrijven? En dus niks voor kleine ondernemers of zzp’ers?

Dat zou je misschien denken, maar Joep Sloot van Neople neemt je mee naar een nieuwe ‘Chat GPT horizon’. Als expert van kunstmatige intelligentie laat Joep ons de (on)mogelijkheden van AI zien. En vooral hoe het toepasbaar is voor kleine bedrijven of éénpitters. En een workshop is geen workshop als je niet aan de knoppen mag zitten. Met een aantal eenvoudige opdrachten ga je aan de slag met Chat GPT, en maak je bijvoorbeeld je eigen chatbot.

Benieuwd wat Chat GPT voor jouw bedrijf kan betekenen? Schrijf je dan snel in! We hebben maximaal 25 plekken. Voorwaarde is wel dat je starter, zzp’er of kleine ondernemer bent. Enne … neem je laptop zeker mee! Tot 23 november in Nistelrode!

 

Joep Sloots – Neople

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Spreker Joep Sloots

Joep is expert van kunstmatige intelligentie bij Neople. 

Deze avond neemt hij je mee naar een nieuwe Chat GPT horizon.

Naast uitleg ga je ook zelf aan de slag.

           Eetcafé ’t Pumpke vind je aan het Raadhuisplein 7 in Nistelrode.

Beleid No-shows
Hoewel aanmelden voor jou gratis is, is het niet helemaal vrijblijvend. Wij houden rekening met je komst: locatie en sprekers zijn voor je geregeld en we houden een plaatsje voor je vrij.
Zzp BOOST doet er alles aan om no-show in te dammen, zodat we onze diensten gratis kunnen blijven aanbieden. Help je ons daarbij? Wees erbij, of meld je met een goede reden van tevoren af. Alvast dank!

Dit event wordt mede georganiseerd door StartersSucces. Zzp Boost als project wordt ondersteund door de regio Noordoost Brabant, Werkgeversservicepunt en Regio Deal Noordoost Brabant.