Zzp NOB BOOST Events agenda
vóór zzp’ers

in Noordoost Brabant

11 oktober 2022

Eleonora expert zzp boost

Save the date: zzp BOOST event

Programma: ntb

Op 11 oktober in de middag organiseren we opnieuw het grote zzp NOB BOOST event aan de Noordkade te Veghel. We doen dit in samenwerking met Start-up Meierijstad. Het thema dit jaar is: Zelfstandigen hebben de toekomst!

We hebben al een aantal interessante sprekers voor jullie kunnen strikken. Een tipje van de sluier: als eerste keynote verwelkomen we Jos Burgers. Hij schreef het boek: Wacht niet op de wind, ga zelf roeien! en neemt je op zijn humorvolle wijze mee om je bedrijf toekomstproof te maken. Roos Wouters, bekend van de Werkvereniging, is de tweede doorgewinterde zzp’er die je aan het denken zet over de toekomst van zzp’en in Nederland en hoe we dat met elkaar kunnen vormgeven.

Daarnaast zijn er 6 workshops over o.a. online marketing, jouw verhaal als ondernemer, payrolling, goed in je energie zitten, borrelpraat in netwerkomgevingen, klanten vinden en binden en nog veel meer. En tot slot genieten we samen van de netwerkborrel aangeboden door gemeente Meierijstad. Het event is gratis voor jou als starter, zzp’er of kleine ondernemer. Zet daarom de middag van 11 oktober alvast in je agenda! We komen zo snel mogelijk met meer nieuws als het programma definitief is.

8 september 2022

Netwerkevent OndernemersliftPlus via zzp NOB BOOST

KVK Start event

Online, gratis, donderdag 8 september van 10.00 – 11.00u

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. Het eerstvolgende event is op 8 september en vindt online plaats. Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden.

27 september 2022

Zach Soijo - Ben Jij Veilig Online

Een eigen bedrijf starten, Hoe Dan?

Bibliotheek Boxtel, dinsdag 27 september van 10:00 tot 11:30u

Wil jij ZZP-er worden of je eigen bedrijf starten?
Weet je niet waar je moet beginnen en wat je er allemaal voor moet regelen?
Kom dan naar Hoe Dan? in bibliotheek Boxtel.

Frank en Angela van ZZP NOB Boost geven je tips en een stappenplan om je bedrijf op te gaan zetten.
Je ontmoet hier ook andere mensen, zodat je van elkaar kunt leren.

‘Hoe Dan?’ is gratis, je kunt je aanmelden via de rode knop.

Want zelfstandig ondernemen doe je niet alleen.