in Noordoost Brabant

BUSINESS BOOSTS

Donderdag 23 sept.

Zach Soijo - Ben Jij Veilig Online

Veilig online werken
een interactieve online PubQuiz voor zzp’ers

Online van 15:30 tot 17:30 uur, door Zach Soijo
Werk en ben jij veilig online? Wat weet jij over wachtwoorden? Maak jij al gebruik van 2FA of een VPN? Ben jij alert met aanloggen op openbare Wifi? Weet jij wat je kan doen om je telefoon veilig te houden? In een bijzondere, interactieve PubQuiz van 1,5 uur laat onze expert Zach Soijo je de belangrijkste gevaren van online werken zien én geeft hij je tips over hoe je wel volledig veilig online werkt aan de hand van prikkelende praktijkvoorbeelden. Met de belangrijkste tips die worden nagestuurd kun je meteen zelf aan de slag met jouw online veiligheid. Een quiz met alleen maar winnaars dus.

Donderdag 30 sept.

Van ondernemer naar werknemer?

Online van 09.00 tot 10.30 uur, door Mara Theijssen en Joyce Janssens (Wijzer in je Werk)

Overweeg je wel eens een loondienstverband naast je activiteiten als zzp’er? Of denk je wel eens na over een volledige overstap naar een baan? De loopbaanadviseurs van Wijzer in je Werk adviseren je daarbij. In deze online sessie krijg je inzicht in de stappen die je zelf kunt zetten om succesvol de switch te maken en ontvang je concrete tips die jouw kansen op de arbeidsmarkt direct vergroten. Als je wilt dan kun je aansluitend nog een afspraak maken voor een gratis individuele vervolgafspraak.

Donderdag 14 okt. 

Rene business boost

Hoe helpt een Broodfonds bij arbeidsongeschiktheid?

Online van 15:30 tot 17:30 uur, door René Albers (de BroodfondsMakers) 

Heb jij als zzp’er je risico’s nog niet gedekt bij arbeidsongeschiktheid? Dan is deze online bijeenkomst van onze expert René Albers er eentje die je niet mag missen. René licht toe uit waarom een Broodfonds een goed alternatief is voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).  De meest opvallende verschillen met zo’n verzekering zijn kleinschaligheid, betaalbaarheid, vertrouwen en transparantie. Hij laat zien hoe je bij bestaande Broodfondsen kunt aansluiten of hoe je zelf een nieuw Broodfonds kunt starten. Alvast meer weten? Check dan de website van de BroodfondsMakers.

Want zelfstandig ondernemen doe je niet alleen.