gratis ontwikkeladvies voor zzp'ers

Voor sommigen is het vanzelfsprekend om met hun toekomst bezig te zijn, maar voor anderen is het lastiger om daar op tijd over na te denken en keuzes te maken. Wil jij ook aan de slag met jouw toekomst? Vanaf begin augustus kan jij als zelfstandig professional een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Dit traject is GRATIS en je krijgt een ontwikkeladvies en het heeft een waarde van 700 euro!  Er zijn maximaal 20.000 gratis trajecten beschikbaar en ze zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.

Jouw toekomst


Het is heel belangrijk dat je regelmatig nadenkt over de toekomst van jouw onderneming. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel zelfstandig professionals zullen in de komende periode (tijdelijk) andere werkzaamheden moeten gaan doen. Misschien denk jij daar ook wel eens over na. Wie zich daar nu al op voorbereid, kan sneller een overstap maken als dat nodig is. Je wordt ondersteund zodat je jezelf kunt (her)oriënteren op jouw actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. En als dat nodig is een scholingstraject te volgen.

Arbeidsmarktscan


Goede informatie over jouw kansen als zelfstandig professional op de huidige onzekere arbeidsmarkt is de basis van het traject. Een arbeidsmarktscan is daarom ook onderdeel van het persoonlijk ontwikkeladvies. Met deze arbeidsmarktscan krijg jij zicht op jouw kansen gekoppeld aan jouw ervaring en ontwikkelwensen.

Inzet van ontwikkeladvies, bijvoorbeeld scholing


Misschien is scholing wel onderdeel van het persoonlijk advies. Maar voordat je aan scholing kan beginnen, moet je weten hoe je jouw eigen toekomst voor je ziet. Waar liggen voor jou de mogelijkheden, is ondernemerschap nog steeds de beste optie en hoe ben je daarop voorbereid? Of is loondienst nu het aangewezen pad?

Zet de eerste stap


Het traject biedt jou de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie. Je kan een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Je bent geheel vrij in jouw keuze. Maar let op: Niet elke loopbaanadviseur is gekwalificeerd, een NOLOC registratie is een vereiste!. Check de site van noloc.nl  om na te gaan waar

Naast het ontwikkeladvies van een gecertificeerde loopbaancoach, kun je ook terecht kan op de site wijzerinjewerk.nl voor een eerste vrijblijvende loopbaan oriëntatie. En vanuit deze oriëntatie is een gratis doorverwijsgesprek met een loopbaanadviseur mogelijk. 

Loopbaanadviseurs in de regio!

Niet elke loopbaanadviseur heeft ervaring in het begeleiden van zelfstandig professionals. En als jij als zelfstandig professional behoefte hebt aan deze begeleiding is dat is wel zo prettig!

Maak kennis met kwalificeerde en ervaren loopbaanbegeleiders uit onze regio!

Wij hebben voor jou drie loopbaanadviseurs geselecteerd.

Voordelen:

  • veel ervaring in het begeleiden van zelfstandig professionals
  • gekwalificeerd en NOLOC geregistreerd
  • uit onze regio Noordoost Brabant en verbonden aan het netwerk van zzp NOB BOOST

Wil je kennis met ze maken en ook gratis ontwikkeladvies krijgen? Neem dan contact op met één van deze adviseurs. Zij kunnen ook al jouw vragen over het traject beantwoorden. Zij zijn verantwoordelijk voor de daadwerkelijke aanvraag en uitvoer van het ontwikkeladvies.

Regio Meierijstad


Mirjam Christiaans
Coachen met Lef
www.coachen-met-lef.nl

Regio Oss/Uden


Angela van Berkel
Coaching en advies
www.angelavanberkel.nl

Regio ’s-Hertogenbosch


Marjanka Houben
Floreer nu!
www.floreer.nu