(tijdelijk) werk voor zzp’ers

werken aan werk als zzp'er

werken aan werk

Als jij op dit moment (even) niet meer als zelfstandig professional aan de slag kan en je moet noodgedwongen op zoek naar alternatieven, dan helpen wij je graag. Er is meer mogelijk dan je denkt. Je kunt weer (tijdelijk) in loondienst gaan. En dat kan part time of full time. Als je niet weet welke functies voor jou geschikt zijn, kun je onderzoeken waar jouw vaardigheden en kwaliteiten liggen voor een baan in loondienst.

Misschien heeft je CV een update nodig. Bekijk op deze pagina het aanbod! Partners van het zzp NOB BOOST project helpen je kosteloos en ondersteunen je graag in jouw zoektocht. Kijk ook op werk.nl, meer dan 84.000 vacatures. werk.nl is onderdeel van het UWV en voor iedereen die op zoek is naar werk beschikbaar.

weer in loondienst

Waar kan ik werken in loondienst? Durf jij het roer om te gooien en je handen uit de mouwen te steken? Dan is er werk genoeg voor jou in deze regio! Veel werkgevers hebben juist nu in deze bijzondere tijd mensen nodig die van aanpakken weten.

zzp'er i
welk beroep

WELK BEROEP PAST BIJ MIJ?

Welk beroep past bij mij nu ik stop als zzp’er? Moet je het roer omgooien als zzp’er en weet je niet welke beroepen ook nog bij jou passen? Kies dan voor een test en arbeidsonderzoek. Je gaat jouw persoonlijke puzzel maken: naarmate je meer stukjes op de goede plaats hebt, ontdek je waar jouwe kansen op de arbeidsmarkt liggen.

waar is er werk?

Hoe word ik van zzp’er werknemer in loondienst? Lukt het je niet meer als zzp’er jouw diensten en producten onder de aandacht te brengen bij je klanten? En wil je een nieuwe toekomst opbouwen in loondienst? Kies dan voor Loopbaanadvies en persoonlijke ondersteuning. Je oriënteert je op functies in loondienst en je weet welke keuzes er mogelijk zijn. 

weer aan het werk
Blogkk

Brabant voor mekaar

In Brabant vinden we elkaar, juist nu! Brabant voor Mekaar is opgezet voor ondernemers, werkgevers, werknemers, vrijwilligers en zzp’ers die te maken hebben met de impact van de Coronacrisis. Hier worden alle initiatieven rondom vraag en aanbod op de Brabantse arbeidsmarkt samengebracht. Het platform biedt ook een overzicht met relevante informatie voor zzp’ers, ondernemers en bedrijven.

NLwerktdoor!

Door de Coronacrisis is er veel uitval van productie en diensten – en daarmee ook van de werkgelegenheid. Terwijl werkgevers in de zorg, logistiek, distributie, winkels, voedselketen, sommigebouw bedrijven en techniek, juist op zoek zijn naar personeel. In deze onzekere tijd is het belangrijk dat vraag en aanbod elkaar eenvoudig kunnen vinden. En dat kan met NL Werktdoor. Wie weet zit er wel een (bij)baan voor jou bij?

weer aan het werk
Talentencampus Oss zoekt zzp'ers!

De Talentencampus Oss helpt zzp’ers

Oss heeft een Talentencampus met als doel het behouden en aantrekken van talent voor Oss en de regio. De organisatie richt zich op een brede groep werkenden: van jongeren tot volwassenen en van medewerkers tot werkzoekenden. En natuurlijk zijn ze er ook voor jou als zzp’er! De diensten van de organisatie zijn kosteloos. Bezoek de website om te kijken wat ze jou te bieden hebben.

CV UPDATEN

Is je CV toe aan een opfrisbeurt en wil je even met iemand sparren? Dat kan!

FRIS JE LINKEDIN PROFIEL OP

Fris je LinkedIn profiel op als zzp'er

Belangrijker dan ooit tevoren is je LinkedIn profiel. Het is je visitekaartje van jouw en je bedrijf.

NETWERKEN TIJDENS CORONA

online netwerken als zzp'er

Er zijn geen netwerkborrels waar ik terecht kan, en bedrijven kan ik ook niet zomaar bellen. Wat moet ik doen?

HANDIGE LINKS

BOOST TALK VIDEO’S

Omdat veel zelfstandig professionals in de problemen zijn gekomen door de Coronacrisis namen we een 6-tal video’s op. We interviewden deskundigen en adviseurs die jou ondersteunen en informeren in deze moeilijke tijd. De video’s geven tips en tricks om jouw onderneming zo goed mogelijk door de crisis te loodsen. We gaan in op thema’s als hoe blijf ik zichtbaar in tijden van crisis, hoe blijf ik verbonden met mijn onderneming, welke regelingen zijn misschien op mij van toepassing en nog veel meer. Bekijk alle video’s op deze speciale pagina en volg ook ons kanaal op YouTube, dan weet je zeker dat je niets mist!