Vertel ons jouw verhaal met een vlogbericht

Hoe zichtbaar ben jij als zelfstandig professional via bijvoorbeeld jouw website en social media kanalen? Hoe kunnen anderen jou als zzp’er vinden voor opdrachten en mogelijke samenwerking? Zzp NOB BOOST helpt jou daarbij!

Bijzondere tijden, bijzondere activiteiten: Maak ook een BOOSTED vlog!

De kans is groot dat jij als zelfstandig professional in de regel goed zichtbaar bent geweest. Maar toen nam de coronacrisis Nederland in maart 2020 in de houdgreep. Werden toen ook jouw opdrachten geannuleerd of uitgesteld?  Het laatste waar je op dat moment waarschijnlijk aan dacht was je online zichtbaarheid behouden.

Juist in tijden dat het tegen zit, is het belangrijk om online zichtbaar te blijven. Dit doe je door te vertellen over:

  • wat jou in deze spannende tijd bezig houdt, 
  • welke alternatieven je onderzoekt, 
  • welke andere kansen je ontdekt én aanpakt, 

Dit maakt  je tot een bron van inspiratie voor anderen. Je helpt collega zelfstandig professionals er ook mee verder. Want de kans is groot dat jullie tegen dezelfde zaken aanlopen. Door dit te delen  inspireer en motiveer je elkaar om de schouders eronder te blijven zetten! Om door te gaan, misschien door tijdelijk andere werkzaamheden te verrichten. Want ja, het is wel fijn als er linksom of rechtsom toch brood op de plank komt.

Vertel je verhaal in een BOOSTED vlog

Bijzondere tijden vragen om bijzondere activiteiten. Daarom zijn wij als zzp NOB BOOST gestart met  BOOSTED-vlogs, toegankelijk voor iedere zelfstandig professional zonder winstoogmerk. De primeur is elke woensdag in de zzp NOB BOOST community op Facebook zichtbaar. De BOOSTED-vlogs is een serie voor en door zzp’ers (jij dus!) om elkaar te versterken, je netwerk te vergroten en kansen op samenwerking te creëren. Of voor jou als toeschouwer gewoon ter inspiratie om eens stil te staan bij hoe deze tijd voor jou is en wat je zelf zou kunnen doen om vol te houden, dan wel jezelf in de tussentijd te verbeteren. En je kunt zomaar op het idee van alternatieve  kansen komen. Dat kan tijdelijk (bijvoorbeeld in loondienst) zijn. Of dat je (potentiële) klanten door deze corona tijd misschien -blijvend- op een andere oplossing zitten te wachten, waarmee je nog beter op hun behoefte kunt inspelen. 

BOOSTED!

We zijn dus op zoek naar jou! Deel ook jouw ervaringen in een BOOSTED-vlog en laat je zien en horen. Zodat anderen zich kunnen laten inspireren door jouw verhaal. Meld je aan, zodat we je de briefing voor een vlog kunnen mailen. Er zijn geen kosten aan verbonden. En wij delen jouw verhaal graag in onze community, op onze Facebook pagina en YouTube kanaal.

Zelfstandig professionals van verschillende pluimage  – van een fotograaf, marketeer, kunstenares, stemacteur, conceptontwikkelaar tot  taxichauffeur – zijn je voorgegaan. Je kunt hun vlogs terugkijken in onze besloten community op Facebook, op onze Facebook pagina, ons YouTube kanaal en natuurlijk op onze zzp NOB BOOST website!

Dus…wanneer laat jij je BOOSTEN? Neem  contact met ons op. Want het geeft je een unieke kans om aan jouw zichtbaarheid te werken en contacten te leggen. Zodat je nog beter in kunt spelen op de kansen op de markt die nu aantrekt. 

Wilma van Dartel
Communitymanager zzp NOB BOOST