Jouw vrouwelijk ondernemerschap is een inspiratie voor de generaties na ons

kwetsbaar en krachtig met wilma van dartel

We worden er allemaal – op onze eigen manier – in onze eigen omgeving– mee geconfronteerd.
Als je ‘durft’ te vallen en weer ‘kunt’ opstaan, in persoonlijke of zakelijke sfeer, dan heb je het ondernemers-DNA. Niet iedereen kán dat begrijpen.
“Zou je dat wel doen?” kun je te horen krijgen als je deelt, dat je voor jezelf gaat beginnen. Vervolgd door “In deze tijd?”

Ondernemen brengt risico’s met zich mee, ook in tijden van hoogconjunctuur.
Wij vrouwen zijn zeer bedreven als het gaat om onszelf tekort te doen en dus slaan we weer aan het twijfelen als iemand ons – waarschijnlijk goedbedoeld– vraagt hoe we het ondernemerschap denken te gaan combineren met onze meest intieme relatie en ons gezin?

Natuurlijk struikel je over tegenvallers, maar de drive van een ondernemende vrouw zal alle manieren uitvoeren om tóch het doel te bereiken. Het is vergelijkbaar met lopen. Als je na een paar keer onderuitgaan, ontdekt, dat je veters niet gestrikt waren, dan neem je maatregelen. Je gaat door én valt niet meer.

Wees kwetsbaar en krachtig in je vrouwelijke ondernemerschap

Wilma van Dartel, dagvoorzitter zzp boost event op 12 septemberIk, Wilma van Dartel,  begeleid vrouwen* om kwetsbaar-krachtig te zijn, in haar ondernemerschap en in haar leven, maar ook erna.

Vooral dat woordje ‘erna’ heeft onlangs een bijzondere lading gekregen voor mij.
Mijn dochter is 17 april bevallen van mijn eerste kleinkind, een meisje: Isa.
Als ik ervoor zorg, dat ik stralend en succesvol durf te zijn, dan voelt dat als ‘mijn nalatenschap’. Ik heb het leven doorgegeven en ik voel me verantwoordelijk voor de kwaliteit van mijn eigen leven, het leven van mijn dochter én inmiddels het leven van mijn kleindochter.

Dus, doe wat je het allerliefste doet! Wees overtuigd van jouw product of dienst, dúrf het verschil te maken. Deel je successen, vertel erover en ben er trots op!

Doe het voor je dochter, je kleindochter en elke vrouw die je om je heen hebt.

De energie die het oplevert, is onbetaalbaar!

WILMA VAN DARTEL

* en mannen die het aandurven