tijdelijk werk voor zzp'ers in land en tuinbouw

Zit je als zzp’er tijdelijk zonder opdrachten? Werk in overvloed in de land en tuinbouw!

De Coronacrisis treft zzp’ers uitzonderlijk hard. Waar op dit moment de orderportefeuille al opdroogt, is het nog onzeker wat er in de komende maanden zal gebeuren. Voor veel zzp’ers geldt dat de agenda voorlopig leeg is. En het ziet er niet naar uit dat dit nog wel een tijdje duurt. Geen werk is geen inkomen! Tijdelijk andere werkzaamheden verrichten biedt uitkomst.

Land-en tuinbouwsector schreeuwt om extra handen

Het zijn hectische tijden waarin de wereld heel snel verandert. Veel werkgevers hebben op dit moment geen werk, maar er zijn ook sectoren die juist nu staan te springen om mensen. Wil jij tijdens deze hectische tijden jouw steentje bijdragen? Heb je wel eens nagedacht over werk in de land- en tuinbouwsector? In onze regio is heel veel werk in de land- en tuinbouwsector. Op dit moment worden groenten en fruit geoogst. Dit is nodig voor de voedselvoorziening in Nederland en daarbuiten. De land- en tuinbouwsector heeft daarom op dit moment veel mensen nodig. 

Meehelpen aan de voedselvoorziening in Nederland

Wil jij meehelpen aan de voedselvoorziening in Nederland en daarbuiten? En ben je op zoek naar (tijdelijk) werk? 

Ga dan naar het platform van de Land en Tuinbouworganisatie: https://www.werkenindelandentuinbouw.nl/.

Deze site is speciaal gemaakt voor werkgevers en werkzoekenden.  Ook jij kunt als zzp’er hier aangeven dat je in de land- en tuinbouwsector wilt werken. Dit kan natuurlijk ook tijdelijk. Ook kun je zien welke bedrijven in onze regio hard op zoek zijn naar personeel. Je kunt dit zien aan de hand van jouw postcode. Regelmatig komen er nieuwe vacatures bij, dus houd de site in de gaten als je interesse hebt!