Talent werkt
in Noordoost Brabant

Geef je talent een kans en ontdek wat onderstaande initiatieven voor jou kunnen betekenen

Een leven lang ontwikkelen…

Wat kan Leren en Werken in Noordoost Brabant voor jou als zzp’er betekenen?

Leren en Werken helpt werkgevers bij het investeren in werknemers of in het geval van zzp’ers door te ondersteunen in het aanbieden van om-, her- of bijscholing.

We helpen je verder de brede HRM-vraag duidelijk te krijgen door bijvoorbeeld te adviseren over opleidingen of cursussen die je als zzp’er helpen te groeien met jouw onderneming. Leren en Werken probeert door middel van financial engineering dit te stimuleren en werkgevers te wijzen op diverse regelingen die ook voor zzp’ers gelden.

 

Hoe organiseren we dat?

Leren en Werken gaat in gesprek met jou over leren en werken binnen jouw onderneming. Doelstelling is dat jij als zzp’er investeert in jouw eigen talent, vormbaar naar de maatstaven van de huidige arbeidsmarkt. Dit moet leiden tot goede opgeleide en inzetbare kracht (jij dus) . Hiervoor voert Leren en Werken ook kosteloos de wervings- en selectieprocedure uit en adviseert en ontzorgt alle partijen op het gebied van wetgeving en financiële regelingen.

 

We geven advies over:

  • Studie- en beroepskeuze advies/competentietesten;
  • Loopbaanbegeleiding;
  • Arbeidsmarktadvies;
  • Informatie/advies over subsidieregelingen.

 

Leren en Werken: Een leven lang ontwikkelen

Ben je zzp’er, woon je in Noordoost-Brabant en wil je advies over studie, loopbaanbegeleiding of meer? Ga voor een gratis advies naar lerenenwerkennob.nl

Onderscheid jezelf

Talent uit Noordoost Brabant: Onderscheid jezelf als zzp’er op de arbeidsmarkt en solliciteer door middel van video!

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht en wil jij je op een leuke manier onderscheiden? Meld je aan voor Talent uit Noordoost-Brabant!

Talent uit Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. Zonder winstoogmerk begeleiden wij gemotiveerde talenten naar werk of nieuwe opdracht. Voor werkzoekenden en zzp’ers!
Samen maken wij met jou een persoonlijke video waarin jij vertelt over je ervaring en interesses en van welk soort werk of opdracht jij blij wordt. Deze video presenteren wij aan potentiële werkgevers/opdrachtgevers op de website talentuitnoordoostbrabant.nl.

De zzp’ers die afgelopen periode een video lieten maken, hebben zo al uitdagende nieuwe klussen binnengehaald!

Wil jij opvallen tussen al die andere sollicitanten en zorgen dat een werkgever/opdrachtgever echt een goede indruk krijgt van jouw persoonlijkheid? Neem contact op met onze backoffice en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden.

Een aanbod voor jou

Werken voor de lokale overheid, óók voor jou als zzp’er

Heb jij je ideale baan of opdracht al gevonden of denk je dat er meer is? Ben je op zoek naar een nieuwe job, een tijdelijke baan of opdracht? Maak je profiel aan en bekijk het aanbod van vacatures (onbepaald en tijdelijk) en klussen bij overheidsorganisaties in jouw regio. Ontdek wat er voor jou allemaal mogelijk is.

Zoek je een nieuwe job of tijdelijke baan? Maak een e-mail service aan op Werken in Noordoost Brabant en ontvang bij jou passende vacatures bij één van onze deelnemende organisaties.

Wil je je specifiek als zzp’er registreren voor een mooie klus? Maak dan een account aan en ontvang passende opdrachten in jouw mailbox om een offerte uit te kunnen brengen.

Werken in Noordoost Brabant is een initiatief van de gemeenten Bernheze, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Uden en Veghel.