Persoonlijke effectiviteit

Hoe goed ben jij in ondernemen?

‘Ondernemen kun je niet leren, maar een ondernemer kan zich wel ontwikkelen.’

Je wilt starten of bent al een tijdje zzp’er. Dan heb je ondernemersgenen als lef, visie, doorzettingsvermogen, veerkracht en ambitie nodig. En bedenk; jij bént jouw bedrijf. Dat heeft superleuke maar soms ook minder leuke kanten. Ben jij degene die zichzelf steeds weer kan motiveren? Ben je in staat om steeds weer op kansen in te spelen? Doe je aan zelfreflectie wanneer iets niet loopt zoals je het graag ziet? En hoe ga je als zelfstandig ondernemer om met tegenslag en teleurstelling? Zorg je ervoor dat jouw agenda je leven niet overneemt en dat er een gezond werk-privé evenwicht is: balans is; genoeg opdrachten maar niet teveel?

Schijf van Vijf

Binnen de schijf ‘Persoonlijke effectiviteit’ vind je alles over investeren in jezelf als mens en ondernemer. Heb jij de skills die jou tot een succesvolle ondernemer maakt? Of moet je onder ogen zien dat zzp’en misschien toch niet zo goed bij je past? Naast Persoonlijke effectiviteit hebben we de schijven Markt en Klanten, Finance & Grip en Innovatie & ontwikkelen. Bepaal zelf waar jouw sterke kanten liggen en in welke schijf je in wilt of moet investeren. Bekijk alle schijven en steek er je licht op!

En heb je na het lezen van de blogs en het bekijken van de video’s  nog vragen? Stel ze dan aan onze experts!

 

Zzp NOB BOOST experts: persoonlijke effectiviteit

Zzp nob BOOST werkt samen met zzp experts die graag hun kennis met je delen. Dit doen ze tijdens de events die we met regelmaat organiseren, maar ook op aanvraag. Dus neem gerust contact op. Hieronder vind je de experts die meer weten van het thema ‘persoonlijke effectiviteit’.

René Albers

Expert Persoonlijke effectiviteit

Zzp’ers kunnen mij vragen stellen rondom de volgende thema’s:
– Visie, Missie, Why, How en What, doelstellingen
– Kwaliteiten en valkuilen?
– Ondernemersplan maken
– Hoe ga ik om met tegenslag
– Hoe vind en bewaak ik balans privé – werk?
– Hoe ontwikkel ik mezelf?
– Delegeren: hoe doe ik dat?
– Creativiteit en innoveren: hoe doe je dat?
– Ik wil meer rust en minder spanning/stress

Stel je vraag aan René!

Angela van Berkel
Angela van Berkel

Expert in loopbaan en zzp-mentor

Je bent een gedreven vakman of vakvrouw die zijn/haar vak verstaat en je wil graag een volgende stap zetten maar je doet of durft het niet. Waar sta je nu en wat is je plan voor de toekomst? Ik spiegel je gedrag, spreek je aan op je eigenaarschap en laat je keuzes maken die bij jou en je situatie passen.

Voor je loopbaanvragen kun je bij Angela terecht.

Vraag het Angela

Persoonlijke effectiviteit
In actie komen als het even tegenzit

 

Loopbaanadviseur Angela van Berkel laat jou in dit college zien hoe je kunt omdenken als zzp-schap er (even) niet meer inzit. In vijf stappen leer jij hoe je tot actie kunt overgaan. Wat weerhoudt je om te doen wat je nu wilt doen? En kan dat ook? Je krijgt tips voor het vinden van werk of opdrachten. Zo zorg je dat jij kan omdenken en toch waardevol aan de slag gaat en blijft!

Persoonlijke effectiviteit blogs