Over zzp NOB BOOST

 

Hallo zzp’er of starter, welkom bij zzp NOB BOOST! Wij zijn een project voor zzp’ers en starters die wonen of werken in Noordoost Brabant (NOB). Dat is de omgeving van grofweg Den Bosch, Oss, Land van Cuijk, Maashorst en Meierijstad. Zzp NOB BOOST helpt zzp’ers om snel op weg te raken als starter of verder te komen als (gevorderde) zzp’er.

65.000 zzp’ers in Noordoost Brabant

Zzp NOB BOOST is in 2018 ontstaan om zzp’ers te ondersteunen. Vergis je niet, er zijn momenteel een goede 1,1 miljoen zzp’ers in Nederland waarvan bijna 65.000 actief in Noordoost Brabant. De provincie Noord-Brabant en de gemeenten in de regio investeren graag in een goed werk- en ondernemersklimaat. Daar heeft de gehele regio – economisch – maar ook maatschappelijk – profijt van.

Om jou als zzp’er of starter te helpen, bieden we je allereerst onze website aan. Hier vind je via de schijf van vijf voor zzp’ers, veel informatie over het ondernemerschap. Lees de artikelen en bekijk de video’s en webinars. Heb je na al het lezen, kijken en luisteren nog vragen? Maak dan gebruik van onze kosteloze vraagbaak met zzp BOOST experts. Je vindt hen met contactbutton op de diverse schijf van vijf pagina’s op deze website.

Daarnaast organiseert zzp NOB BOOST meerdere keren per jaar events. Dat zijn bijeenkomsten met aansprekende thema’s en sprekers. Ook deze zijn kosteloos voor jou als zzp’er of starter. Je steekt er je licht op, en kunt lekker netwerken met gelijkgestemden uit jouw woon- en werkomgeving. Ook is zzp NOB BOOST ‘snel-verbinder’ met andere events en initiatieven voor zzp’ers in de regio. Onze events én die van onze partners vind je op de agenda van deze website. Wil je een event melden, neem dan contact met ons op.

Mocht je nog vragen of goede ideeën hebben, aarzel dan niet en neem contact op met projectleider Louisa Henderson. Zij helpt je graag verder. Veel ondernemerssucces gewenst. Hopelijk treffen we elkaar binnenkort live bij onze events of workshops!

 

 

Partners zzp NOB BOOST 

 

Het zzp NOB BOOST project is een initiatief van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. Alle 11 gemeenten uit Noordoost Brabant zijn bij het project betrokken. Bekijk hier het volledige overzicht van de samenwerkingspartners.