Ondernem als zzp'er doe je niet alleen, Corné Roovers Directeur bedrijven Rabobank Oss Bernheze

Ondernemen als zzp’er is misschien wel het mooiste wat er is. Je ziet immers je eigen kansen, je ontwikkelt je visie, je neemt risico’s, je overwint tegenslagen en… je bouwt zo aan je eigen succes. Toch hoef je niet helemaal alleen te ondernemen. 

Ik heb het voorrecht dat ik de meest uiteenlopende ondernemers tegenkom. En wie ik ook spreek – van jonge starter tot en met doorgewinterde entrepreneur – ze zeggen allemaal hetzelfde: het ondernemerschap is een prachtig avontuur. En tijdens dat avontuur kun je ontzettend veel leren van collega-ondernemers.

De beste gids

Al die ondernemers zijn op hun reis namelijk vergelijkbare kansen, risico’s en tegenslagen tegengekomen. Ze hebben hun eigen pad uitgestippeld en werken allemaal op hun eigen manier naar hun eigen succes toe. Al die ervaringen kun jij in je rugzak stoppen, op weg naar jouw succes. 

Eigenlijk vormen al die ondernemers samen de beste gids die jij je maar kunt wensen. Daarom is Rabobank partner van het ZZP Boost Event. En daarom hebben we ook al enkele jaren het KennisLokaal: een lokale ondernemerscommunity waarin het draait om leren van elkaar.

Praktische bagage

Maar zoals een ontdekkingsreiziger niet vertrekt zonder kaart, kompas en zakmes, zo heb je als ondernemer ook wat praktische bagage nodig. Kijk daar dus ook goed naar voordat je op pad gaat of verder trekt. Een zakelijke rekening bijvoorbeeld (liefst met startersvoordeel en slimme boekhoudtools), een verzekering op maat en een hypotheek niet te vergeten (want dat kan gewoon). Een bedrijfsauto misschien, en een pensioen dat speciaal op jou als ZZP’er is afgestemd. Er is zoveel dat jou als ZZP’er kan helpen om veilig je doel te bereiken!

Tijdens het ZZP Boost Event vertellen we je er graag alles over. Want ook wij zijn graag je gids. 

Maar… vergeet vooral niet om je rugzak te vullen met de ervaringen van al die andere ZZP’ers.  Vergroot je netwerk, verbreed je horizon en geniet van je avontuur.

Goede reis!

Rabobank Logo zzp boost

Corné Roovers, Directeur bedrijven Rabobank Oss Bernheze

Meer informatie? Kijk op https://www.rabobank.nl/bedrijven/ondernemen/zzp/