Maak kennis met Louisa Henderson, per 1 februari de nieuwe projectleider van zzp NOB BOOST

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Louisa Henderson en vanaf 1 februari de nieuwe projectleider van zzp NOB Boost. Een bijzondere rol in een regio waar heel veel energieke, leuke en innovatieve kleine ondernemers en zzp’ers aan de slag zijn. Daarom heb ik ontzettend veel zin om me voor dit project in te zetten.

Kleine ondernemers steunen en inspireren

Zo’n 10 jaar geleden ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Ik geniet van de dynamiek, het samenwerken met inspirerende ondernemers en het gevoel van vrijheid dat het zelfstandig ondernemen mij geeft. Omdat ik in Den Bosch woon, werk ik vooral in de regio Noordoost Brabant. Met mijn ervaring als zelfstandig ondernemer en mijn kennis van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant hoop ik andere kleine ondernemers te kunnen ondersteunen en inspireren.

Het aanbod van zzp NOB BOOST samen maximaal versterken

Daarom kom ik graag in contact met zoveel mogelijk kleine ondernemers en zzp’ers. Om te horen waar jullie mee bezig zijn, wat jullie bezighoudt, waar jullie behoefte aan hebben en hoe we vanuit zzp NOB Boost jullie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Naast de contacten met ondernemers richt ik me ook op gemeenten en professionals om te onderzoeken hoe het beleid op het gebied van zelfstandig ondernemerschap en het aanbod van zzp NOB Boost elkaar maximaal kunnen versterken.

Verbinden van ondernemers

Maar ik hoop er vooral voor te kunnen zorgen dat jullie als ondernemers elkaar weten te vinden en te inspireren. Dit doen we onder andere door middel van verschillende events en trainingen die we dit jaar gaan organiseren. Via onze website en socials informeren we je over ons aanbod. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je steeds op de hoogte bent!

Nader kennismaken?

Wil je niet wachten op een van onze events maar voor die tijd al eens van gedachten wisselen? Bijvoorbeeld omdat je een vraag of een goed idee hebt? Neem dan contact met me op via louisa@zzpnobboost.nl. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Over zzp NOB BOOST

Zzp NOB BOOST is een project voor zzp’ers uit de regio Noordoost Brabant. Het wordt ondersteund door Werkgeversservicepunt Noordoost Brabant, Noordoost Brabant Werkt, de provincie Noord-Brabant, en onze andere partners. We slaan een brug naar de overheid, organiseren events en helpen zzp’ers met een hulpvraag op weg. Dus hou onze agenda in de gaten! Voor meer informatie over het project neem je via onze website contact op.