je leven lang leren loont

Je weet waar je goed in bent. Waar je kansen liggen. Wat je kwaliteiten én valkuilen zijn en wat je nog te leren hebt. Dit is wat je het liefste doet. Maar wat als je ooit noodgedwongen iets anders moet gaan doen? Wat als het gewoon tijd wordt voor iets anders? Weet jij dan al wat de volgende stap zou kunnen zijn?

Werk nu aan je toekomst

Jezelf continu ontwikkelen is ontzettend belangrijk. En natuurlijk doe je dat al. Dag in, dag uit. Een professioneel ontwikkeladvies kan je daarbij goed helpen en niet alleen als je wil veranderen. Het geeft je ook een beter inzicht in jezelf en helpt je te bepalen of je op de goede weg bent. En als dat niet zo is: dan helpt het je om een andere weg in te slaan. Als ondernemer of in een vaste baan, alles is mogelijk. Jij bepaalt je toekomst immers.

100% subsidie

Heb jij ook het idee dat een ontwikkeladvies veel geld kost? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het professionele ontwikkeladvies van Brabant Leert wordt 100% gesubsidieerd door de overheid. Jouw bijdrage? 200% inzet tijdens het traject en een handtekening als bewijs van deelname. Dat is namelijk een vereiste om de subsidie te krijgen.

In 6 stappen naar jouw ideaal

Als het om je toekomst gaat, wil je natuurlijk dat er professioneel en zorgvuldig gewerkt wordt. Na aanmelding neemt daarom een loopbaanadviseur contact met je op voor het doornemen van het hele traject. Dat bestaat uit 6 stappen.

De eerste stap is een arbeidsmarktscan. Daarvoor maak je thuis (of waar je maar wil) een aantal tests op je computer. Daaruit volgt een rapport en dat is de basis voor de volgende stappen.

Stap 2 tot en met 5 bestaan uit een serie gesprekken met de loopbaanadviseur. Veelal online, maar dat is iets wat jullie samen afspreken. Op basis van de arbeidsmarktscan en jullie gesprekken krijg je meer inzicht in wie je bent, welke kwaliteiten en vaardigheden je hebt en welke loopbaan daarbij past. En om het ontwikkeladvies compleet te maken: je ontdekt dan ook met welke opleidingen je daar komt.

Stap 6 is helemaal aan jou. Met de arbeidsmarktscan, de inzichten uit de gesprekken en het ontwikkeladvies op zak, ligt de wereld aan je voeten en kun jij werk maken van je ideaal.

Start vandaag nog

Begint het al te jeuken? Wacht dan niet langer en maak werk van je toekomst. Meld je direct aan op Brabant Leert en begin vandaag nog met werken aan je toekomst. The future is yours.

Lees meer over het ontwikkeladvies en de ervaring van zzp’er Hanneke daarin in dit blog.