Innovatie en ontwikkelen

Denk jij ook na over de toekomst van je bedrijf?

‘‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.’’

‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.’ Er zijn maar weinig ondernemers die het zich kunnen permitteren om niet in zichzelf en hun producten- of dienstenaanbod te investeren. Denk je wel eens na over jouw aanbod en of het nog passend is? Ontwikkelt je aanbod zich in lijn met nieuwe technieken, het milieu, aangescherpte wetgeving of maatschappelijke inzichten in jouw vakgebied? Is je kennis over jouw vak of specialisatie op orde? Heb je een plan B voor tijden waarin het minder gaat met de economie? Wat bied je (dan) aan en vooral – wie zit daarop te wachten?

Schijf van Vijf

Binnen de schijf Innovatie & Ontwikkelen vind je alles over innoveren in je bedrijf en over ‘een leven lang leren’. De Schijf van Vijf geeft jou als zzp’er houvast om te bepalen waar je staat met je bedrijf. Jij bént jouw bedrijf, dus je werkt in je bedrijf en werkt ook aan je bedrijf. Daarmee ben JIJ de eerste schijf; zorg goed voor jezelf, je energie, je passie en je vakkennis. Naast Innovatie en ontwikkelen hebben we de schijven Finance & Grip, Markt & klanten en Persoonlijke effectiviteit. Bepaal zelf waar jouw sterke kanten liggen en in welke schijf je in wilt of moet investeren. Bekijk alle schijven en steek er je licht op!

Heb je na het lezen en kijken van video’s toch nog vragen? Stel ze dan kosteloos aan onze experts.

Zzp NOB BOOST experts: innovatie en ontwikkelen

Zzp nob BOOST werkt samen met zzp experts die graag hun kennis met je delen. Dit doen ze tijdens de events die we met regelmaat organiseren, maar ook op aanvraag. Dus neem gerust contact op. Hieronder vind je de experts die meer weten van het thema innovatie en ontwikkeling.

Edith Krijgh Spijkers van JEDT
Lian Groot

Expert in impactanalyse Marketeer

Zelfstandig Professionals laten zien hoe ze ‘hun verschil’ als ondernemer inzetten om hun bedrijf in beeld te brengen. Door inzicht in iemands identiteitsysteem, ken je het persoonlijk onderscheidend vermogen en weet je waar diegene warm voor loopt om klanten verder te brengen.

Je vraag over je positionering en concrete marketing, mag je stellen aan Lian!

Stel ze aan Lian!

Edith Krijgh Spijkers van JEDT
Stefannie van den Bungelaar

Expert in Marketing & Business

Wil jij meer rust & omzet in jouw business? Als Marketing & Business Coach helpt Stefannie startende ondernemers bij het bouwen van een succesvolle business. Zij brengt je overzicht, structuur en focus met een marketingstrategie, de juiste mindset én humor!

Heb je een vraag over marketingstrategie? Vraag het Stefannie!

Stel ze aan Stefannie!

René Albers

Expert Broodfondsen

Naast coach persoonlijke effectiviteit is René ook BOOST expert als het gaat over Broodfondsen, het afsluiten van een coöperatieve AOV

Het je een vraag over Broodfondsen in combinatie met AOV?

Stel je vraag aan René!

Innovatie en ontwikkelen college 
Veerkracht in jouw onderneming

Yolanda Buchel is zelfstandig ondernemer en eigenaar van WOOSH5. In dit college neemt ze jou mee om meer veerkracht in jouw onderneming te krijgen. In acht stappen en workouts geeft ze inzicht in wat veerkracht is en hoe jij dat kan vergroten. Want wat zijn jouw obstakels en waar liggen jouw uitdagingen? Het gaat over onder andere emoties, probleemoplossend vermogen, persoonlijkheid, empathie en vernieuwend denken.

Innovatie en ontwikkelen blogs