zzp NOB Boost
in de media

in de media

RTLNieuws | 26 februari 2024

Weer vertraging voor zzp-wet: ‘Al zeven jaar onzekerheid’

“Wanneer ben je zzp’er en wanneer ben je dat niet? De wet die hierover duidelijkheid moet geven, loopt weer vertraging op. De minister heeft meer tijd nodig om de wet eventueel te verbeteren, nadat vorig jaar ruim 1100 reacties op het voorstel kwamen. Intussen willen drie politieke partijen dat de wet gesplitst wordt.”

NOS | 27 maart 2020

Alle zzp’ers krijgen erkenning met regeling overheid

“Alle zzp’ers, of ze dat nou vrijwillig zijn of niet, en hoelang ze ook bezig zijn, krijgen met deze regeling erkenning”, zegt Marieke Tetteroo van zzp BOOST, een platform voor zzp’ers van zestien gemeenten in Noordoost Brabant. “Ze worden hiermee niet in de steek gelaten, dat is heel belangrijk.”

NPO RADIO 1 – EEN VANDAAG | 16 maart 2020

Dat zzp’ers nu gehoord worden is belangrijk voor het vinden van een oplossing

Marieke Tetteroo wordt geïnterviewd over het vinden van een oplossingen voor de vele zpp’ers die door het Coronavirus tussen wal en schip dreigen te raken.

EEN VANDAAG TV |13 maart 2020

Zzp’ers en uitzendkrachten komen in de problemen door het Coronavirus

Een speciaal fonds van de overheid zou lucht moeten geven. Een Vandaag ging in gesprek met Marieke Tetteroo en Wilma van Dartel.

BNR RADIO PODCAST| 10 maart 2020

Zzp’ers hebben het zwaar

In een radio interview geeft projectleider Marieke Tetteroo aan hoe zwaar de zzp’ers nu al zijn getroffen in Noordoost Brabant.

OMROEP BRABANT |10 maart 2020

‘Het regent afzeggingen’, Brabantse zzp’er voelt als eerste de coronapijn

Het lijkt dweilen met de kraan open, zzp’ers zijn van niemand, ze hebben geen inkomsten. Ze vragen ons wat ze moeten doen doen’, zegt projectleider Marieke Tetteroo van ZZP Boost in Noordoost Brabant.

Download de perskit

Meer weten over zzp NOB BOOST? Voor de media ontwikkelden we deze perskit met informatie over het project, de betrokken partijen en de activiteiten van de afgelopen jaren. Neem gerust contact met ons op wanneer er nog vragen zijn. Ook logo’s en foto’s kun je hier downloaden.

zzp NOB BOOST in de media

BRABANTS DAGBLAD | 28 september 2019

MEIJERIJSTAD NIEUWS | 21 september 2019

BRABANTS DAGBLAD | 18 september 2018

Weten wat jouw gemeente doet in verband met de corona crisis?

OVER ZZP NOB BOOST

Een paar foto’s van het zzp BOOST event van 2019. Voor meer informatie over het zzp BOOST event klik je HIER. Foto credits: Clicking Images.

videos

Video terugblik op zzp NOB BOOST project 2019

Deze video biedt een terugblik op het hele zzp NOB BOOST project van 2019. Het drukbezochte zzp BOOST Event in september 2019 in Veghel met 350 deelnemers, de zzp ROADSHOWS in Boxmeer, Vught, Uden en Oss en de leuke reacties die we kregen van de zpp’ers die erbij waren!