Gezond ondernemen; werken ín je bedrijf, werken áán je bedrijf!


Ben jij er ook bij donderdag 23 maart voor het zzp BOOST event in het Podiumhuys te Uden?

Komt er een crisis, komt er geen crisis? Gaat het kabinet verder om zzp’en en klein ondernemen te ontmoedigen? Wat doet de lokale economie het komende jaar? Dit zijn vragen waar we weinig invloed op kunnen uitoefenen.

Wat we wél in de hand hebben, is hoe we met onze eigen energie en ons eigen bedrijf omgaan. Hoe we zorgen dat we ‘robuust’ kunnen ondernemen.

En zzp NOB BOOST ondersteunt je daarbij natuurlijk, samen met Eigenwijzer Maashorst en Misfits!

Meld je aan!

Op 23 maart organiseren we daarom in het Podiumhuys in Uden het BOOST event – Gezond ondernemen; werken ín je bedrijf, werken áán je bedrijf! Onze keynote spreker is Sjanne Marie van den Groenendaal, onderzoekster aan de Tilburg University. Ze neemt ons mee vanuit haar onderzoek over hedendaagse zzp’ers naar de factoren die zzp’ers succesvol, productief en gelukkig maken.

Daarna is er keuze uit 5 workshops gericht op praktische vaardigheden voor kleine ondernemers: marketing, klanten, balans werk-privé, juridisch, jouw loopbaan. En we sluiten natuurlijk weer af met een mooie netwerkborrel waar we contacten leggen, tips uitwisselen en natuurlijk gezellig kletsen en lachen!

Alle starters, zzp’ers en kleine ondernemers zijn welkom en het event is gratis.

We hebben plek voor ongeveer 100 mensen dus wees er wel snel bij! Meld je meteen aan!

Programma

14.15-14.30:      Inloop in het Podiumhuys Uden

14.30-14.45:      Plenaire deel met opening door zzp BOOST, Eigenwijzer en Misfits

14.45-15.30:      Hoofdspreker Sjanne Marie vd Groenendaal – Gezond ondernemen als zzp’er

15.30-16.25:      1e ronde workshops

16.25-17.15:      2e ronde workshops

17.15-18.30:      Netwerkborrel geopend door gemeente Maashorst tot einde event

Keynote speaker en workshops

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Keynote Dr. Sjanne Marie van den Groenendaal

Gezond ondernemen, wat bedoelen we daar precies mee en betekent het voor iedereen hetzelfde? Dr. Sjanne Marie van den Groenendaal is zzp’er en onderzoeker bij Tilburg University.

In haar keynote gaat ze dieper in op strategieën die je helpen succesvol te ondernemen. Gebaseerd op persoonlijke verhalen en wetenschappelijk onderzoek stelt ze prikkelende vragen en reikt ze concrete handvatten aan waarmee je jouw ondernemerschap een boost geeft.

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Workshop spreker William van Hoeck

William van Hoek heeft een sterk verleden in arbeidsbemiddeling en als trainer. Hij is nu gespecialiseerd in mindfulness. Twee vragen staan bij hem centraal: ‘Hoe verbeter je de leefkwaliteit, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werkenden? En waar is die van afhankelijk?’

In de workshop mindfulness sta je bij William stil bij wat mindfulness wél en wat het níet is. En natuurlijk ook hoe het jou als zzp’er en ondernemer helpt te focussen. Focus op wat je doet, focus op kwaliteit, focus op een goede energie.

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Workshop spreker Angela Kuiper

Arreka is dé specialist in arbeidsrecht & -kansen. Als ZZP’er krijg je al snel te maken met wet- & regelgeving, terwijl jij gewoon graag aan de slag wil. Hoe voorkom je schijnzelfstandigheid, hoe bouw je jouw tarief op kijkende naar de branche waarin je aan de slag wil t.o.v. vast personeel en een CAO? Wat doe je als je personeel in dienst wil nemen? Dat en meer leer je in de interactieve workshop van Arreka met een lach, spanning en verbinding.

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Workshop spreker Luc Vermeulen

Van hard naar slim werken – Als (startend) ondernemer dien je te weten hoe je ‘van buiten naar binnen’ te werk kunt gaat. Juist door meer marktgericht te ondernemen ben je relevanter voor je klant en vergroot je de kans door jouw blijvend bedrijf. Maar hoe je dat, je klant leren kennen?

Tijdens deze workshop werken we stapsgewijs aan het bepalen van jouw verkoopplan.

Luc is een ervaren ondernemerscoach en ondersteunt ondernemers met start- en/of groeiambitie.

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Workshop spreker Angela van Berkel

Je bent een Zelfstandig Professional en je gaat lekker, maar het smaakt naar meer en wellicht ook anders. In elk geval is het tijd om weer eens na te denken over een volgende stap in je onderneming. Angela van Berkel en Lian Groot verzorgen de workshop ‘Je volgende groeistap’.

Lian laat je aan de hand van haar ontwikkeld model zien hoe jij je koers helder krijgt.

Dat is mooi zo’n koers, maar nu nog uitvoeren! Vaak blijft een plan met potentie op de plank liggen door kleine haast onzichtbare belemmeringen. Angela helpt je om over de drempels te stappen. Je overziet nu ook wat er nodig is om je doel te bereiken.

Spreker Open Coffee BOOST Martijn Pennekamp

Workshop spreker Janneke van Oorsouw

Maak meer winst met hetzelfde werk.

Met hetzelfde werk meer winst maken. Wie wil dat niet? In deze workshop leer je hoe je jouw bedrijf verder laat groeien, zonder dat je privéleven daarvoor moet wijken.

Winstadviseur Janneke van Oorsouw laat je zien aan welke knoppen je kunt draaien voor meer winst, zodat jij een nog rijker leven kunt leven.

Meld je aan voor het gratis event op 23 maart in het Podiumhuys te Uden

Leuk dat je erbij bent. Laat je hier even je gegevens achter? Bedankt!

Nieuwsbrief ja/nee*

’t Handelshuys
Udenseweg 2, 5405 PA Uden

Dit event wordt mede georganiseerd door Eigenwijzern Maashorst en Misfits.

Zzp Boost als project wordt ondersteund door de regio Noordoost Brabant, Werkgeversservicepunt en Regio Deal Noordoost Brabant.