Finance en grip

Hoe sta jij er financieel bij?

‘Werken in je bedrijf is iets anders dan werken aan je bedrijf.’

Als zzp’er ben je niet alleen een goede professional die zijn product of dienst kan verkopen. Je moet ook goed zorgen voor jouw bedrijf en daarmee voor jezelf. In Finance en grip komen zaken aan bod die impact hebben op hoe je er financieel voorstaat. Heb je bijvoorbeeld jouw boekhouding op orde zodat je aan je (fiscale) verplichtingen voldoet? Ben je op zoek naar goede sjablonen voor offertes en facturen? Wil je weten wat je echt waard bent en een passend uurtarief berekenen? En wat is er geregeld voor wanneer je onverhoopt ziek zou worden? Hoe ziet jouw plan B eruit wanneer je een  tijdje geen opdrachten hebt? Weet jij waar je kunt aankloppen als het een keer niet zo lekker loopt en je juridische steun nodig hebt? En ben je goed op de hoogte van de financiële voordelen van zzp’en?

Schijf van Vijf

De Schijf van Vijf geeft jou als zzp’er houvast om te bepalen waar je staat met je bedrijf. Jij bént jouw bedrijf, dus je werkt in je bedrijf en werkt ook aan je bedrijf. Daarmee ben JIJ de eerste schijf; zorg goed voor jezelf, je energie, je passie en je vakkennis. Naast Finance & Grip hebben we nog de schijven Markt & klanten, Innovatie & ontwikkelen en Persoonlijke effectiviteit. Bepaal zelf waar jouw sterke kanten liggen en in welke schijf je in wilt of moet investeren. Bekijk alle schijven en steek er je licht op!

En heb je na het lezen van de materialen en kijken van video’s toch nog vragen? Stel ze dan kosteloos aan onze experts op deze pagina.

Zzp NOB BOOST experts: finance en grip

Zzp nob BOOST werkt samen met zzp experts die graag hun kennis met je delen. Dit doen ze tijdens de events die we met regelmaat organiseren, maar ook op aanvraag. Dus neem gerust contact op. Hieronder vind je de experts die meer weten van het thema finance en grip.

René Albers

Expert Broodfondsen

Naast coach persoonlijke effectiviteit is René ook BOOST expert als het gaat over Broodfondsen, het afsluiten van een coöperatieve AOV

Het je een vraag over Broodfondsen in combinatie met AOV?

Stel je vraag aan René!

Edith Krijgh Spijkers van JEDT
Desiree Krijgh-Spijkers

Expert administratie & fiscaliteit

Slapeloze nachten vanwege administratie en belastingen zijn zonde van de energie. Desiree is ervoor om je die zorg uit handen te nemen. Samen kijken jullie wat de beste oplossing is voor het voeren van jouw (financiële) administratie, zodat je je kan richten op het uitoefenen van je vak en het uitbouwen van jouw eigen onderneming!

Heb je een administratieve?

Vraag het Desiree

Finance en grip interview 
Goede contracten en het belang van algemene voorwaarden

 

In deze video interviewt zzp NOB BOOST arbeidsjurist, Leonore in ’t Hout. Leonore is eigenaar van Louter Arbeidsrecht. Ze staat MKB ondernemers en zzp’ers bij op het gebied van arbeidsrecht en privacywetgeving. In deze video gaat ze in op het hebben van een goede overeenkomst en over het belang van Algemene Voorwaarden. Bekijk de video voor Leonore’s waardevolle tips.

Doe er je voordeel mee!

Finance en grip blogs