GROOTSTE EVENT VOOR ZZP’ERS VAN NOORDOOST BRABANT WEER EEN SUCCES!

zzp BOOST Event 2023: ‘Tijd van DOEN!’

De kabinetsplannen staan even ‘on hold’ – maar dat betekent niet dat zelfstandigen achterover kunnen leunen. Want de richting die het kabinet had uitgezet, was niet persé zzp-vriendelijk. Wat ga jij DOEN om daar het hoofd aan te bieden? Mopper je? Ga je terug in loondienst? Of zet je stappen naar een robuuste onderneming?

Op 10 oktober stond het 5e zzp BOOST event voor de deur georganiseerd ism Startup Meierijstad. En wat een geslaagd event hebben we samen weer bereikt. Maar liefst 190 deelnemers werden om 16:00 uur welkom geheten in ’t Spectrum te Schijndel.

“Joh, hebben ze serieus beveiliging..?” Menig zzp’er liep langs speciale beveiliger Louis Baerts en het alarm ging af. Nee er werd niet gescand op metale voorwerpen maar vooral plastic vis en friet werd uit de zakken getoverd ;-).

Voordat de plenaire sessie van start ging kon men eerst aansluiten bij het buffet voor een heerlijke maaltijd. Daarna opende Arent van Dijk samen met Frank Pijnenburg het event. En de aftrap werd letterlijk gedaan door niemand minder dan internationaal topscheidsrechter Bas Nijhuis. Managen van een wedstrijd is vergelijkbaar met het managen van een bedrijf. Bas gaf ons een kijkje achter de schermen en liet ons zien dat een wedstrijd maar ook je bedrijf een succes wordt wanneer je basis ligt bij vertrouwen, communicatie, interesse en interactie. Volgens Bas: “Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd!”.

Een energievolle aftrap die overging in een panel gesprek met Cristel van de Ven en Josette Dijkhuizen. Want wat ga jij als zelfstandige NU doen om jouw bedrijf sterker te maken? Cristel gaf aan dat de kabinetsplannen er niet om liegen er de tijd van DOEN nu juist meer geldt dan anders. Laat het kabinet zien dat zelfstandigen geen ‘last’ zijn en regel zelf die arbeidsongeschiktheid en pensioen. Josette vulde aan dat duurzame inzetbaarheid nu nog belangrijker is. Laat je bedrijf mee ontwikkelen, ontwikkel jezelf en maak de juiste keuzes.

Één ding is dudelijk, we moeten het er NU dus van nemen. Een speciale dank gaat ook uit naar Joris van der Waart, Guus van Diest, Lizanne Jacobs, Yvonne Serré, Esther Gloudemans en René Albers voor de inhoud in hun interactieve workshops.

Tijdens de twee rondes workshops werden de onderwerpen die nu zo belangrijk zijn besproken. Iedereen was enthousiast en deed mee en verliet de workshop met waardevolle informatie in handen. Tot slot kon men, middels de uitgedeelde fiches bij binnenkomst, elkaar opzoeken op de borrel en gaan netwerken. Er werd druk gesproken met elkaar. Iedereen was het wel met elkaar eens. Met wat aanpassingen en energie zullen zelfstandigen het de overheid en de fiscus niet makkelijk maken!

Al met al een dag met een hele goede vibe waar we graag positief op terug kijken! Op naar volgend jaar!

Het event wordt georganiseerd door zzp NOB BOOST in samenwerking met StartUp Meierijstad.

Presentaties van de Workshop sprekers tijdens het zzp BOOST Event op 10 oktober

 

Broodfonds informatie terug te lezen op de website van het Broodfonds

Je bent lekker bezig als zzp-er, je draait goed en dan boem…. plotseling overkomt je iets. Een ongeval/ziekte. En dan blijkt ook nog eens dat je niets geregeld hebt!

In mijn workshop Broodfonds vertel ik over een alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een alternatief waarbij ondernemers op basis van vertrouwen en solidariteit elkaar financieel helpen als je onverwacht uitvalt door ziekte. Betaalbaar, samen en leuk. Ben je nieuwsgierig, laat je dan door mij inspireren.

– René Albers van Broodfondsmakers

– meer info? bel zelf met Rene op 06-10316556 of mail naar info@broodfonds.nl

 

Download hier presentatie: Hoe kom ik aan meer leads? 

We zouden allemaal wel heel veel, en het goede soort leads willen, maand in en maand uit. De juiste klant, met het juiste budget, die precies jouw product of dienst wil kopen en magisch bij je aanklopt. Maar zo gebeurt het zelden, of niet zo vaak als je zou willen. Dus wat kun je doen om die potentiële klanten wel binnen te halen?

Belangrijk hierbij is dat dit zal variëren afhankelijk van jouw sector en doelgroep. Er is dus niet een “one size fits all” oplossing, maar wel een manier waarop je zelf aan het roer staat van je on- en off line marketing activiteiten.

Een interactieve workshop op een aanstekelijke manier, open en met een vleugje humor.

– Lizanne Jakobs van Brilliant Work

Download hier presentatie: Hoe belangrijk vind jij je website?

Download hier bijbehorend tekst bestand ter ondersteuning van de presentatie

Is jouw website verouderd en staat hij eigenlijk stil? Je zou zo graag meer willen doen met jouw website, zoals bijvoorbeeld een blog bijhouden, maar op het moment dat je je laptop openklapt slaat de paniek toe en heb je geen flauw idee waar je moet beginnen. 

 Mijn naam is Yvonne Serré, ik ben webdesigner. Ik ontmoet veel zelfstandig ondernemers die het een enorme klus vinden om aan hun website te werken of er ooit zelf aan begonnen zijn, maar hem nooit echt af maken. 

 Wil jij nu doorpakken? En ervoor zorgen dat jij straks zelf (zonder hulp van een expert)  in een handomdraai een nieuwe tekst of afbeelding op jouw website zet? In deze workshop geef ik je 9 tips om gemakkelijk jouw website bij te houden. Schrijf je in voor de Workshop: Pak je website aan!

– Yvonne Serré van Seriously Design

 

Creëer een krachtige leefstijl presentatie (volgt spoedig)

Guus is eigenaar van een personal training & coaching studio in Sint-Oedenrode waar hij mensen helpt bij het creëren van een krachtige leefstijl. Dit doet hij doormiddel van fysieke training, coaching & educatie en de events die zij organiseren binnen de studio. Tijdens zijn workshop creëer je diepgang binnen jouw doelen en ga je met richting naar huis.

Guus van Diest – GUUS

Download hier presentatie: Geef je merk de X-factor 

In een wereld van overvloed hebben jouw klanten meer keuze dan ooit tevoren. Het is belangrijker dan ooit om jezelf te onderscheiden en jouw boodschap op een krachtige manier over te brengen. Wie je bent, waar je voor staat en wat jouw merk relevant maakt voor je klanten.

Joris is merkstrateeg bij Studio Lauda en docent Marketing aan Fontys Hogeschool. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van marketing en is gespecialiseerd in merkidentiteit en merkpositionering.

Neem deel aan de workshop en geef de aantrekkingskracht van je merk een boost met een impact van 9 op de Schaal van Richter!

Joris van der Waart – Merkstrateeg bij Studio Lauda

Download hier presentatie: Behaal je online succes 

Dus je website is – eindelijk – af? Mooi. Stromen de klanten al binnen, of valt dat nog vies tegen? Eigenlijk begint het (leuke!) werk nu pas. Want met online campagnes zorg je voor voldoende actie in de taxi!

Tijdens deze workshop krijg je een voorproefje wat je kunt doen om online successen te behalen. We nemen een open kijkje in elkaars keuken en denken met elkaar mee. Je krijgt een idee hoe een goede campagne er uit kan zien. Groots en meeslepend, of klein en ingetogen: wat past bij jou, jouw aanbod en jouw klanten?

Na afloop krijg je een (of meer) handige checklists van makkelijk zelf op te pakken punten! 

– Esther Gloudemans namens Social Marketing Doctors

Impressie 2023

GEORGANISEERD DOOR:

Dit event werd georganiseerd door zzp NOB BOOST in Samenwerking met StartUp Meierijstad. Zzp BOOST is een initiatief van WSP Noordoost Brabant  in opdracht van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. Voor meer informatie frank@zzpnobboost.nl

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: