GROOTSTE EVENT VOOR ZZP’ERS VAN NOORDOOST BRABANT EEN SUCCES!

Zelfstandigen hebben de toekomst

Was jij er ook bij? Met bijna 250 zzp’ers uit de regio hadden we een ontzettend geslaagde dag! Een dag met maar liefst 7 leuke, leerzame en innovatieve workshops die aandachtig werden gevolgd en vol interactie waren. ‘Als je toch niks verdient, kun je het maar beter rustig hebben!’ Jos Burgers wist menigeen aan het denken te zetten met zijn humorvolle speech. Maar ook de recalcitrante (zoals ze over zichzelf zegt) Roos Wouters liet je met haar inspirerende sessie nadenken over de belangen van een zelfstandige.

Deze dag werd zoals het hoort, en weer mocht, afgesloten met een netwerkborrel, aangeboden door gemeente Meierijstad, waar ook wethouder Menno Roozendaal nog een korte toespraak gaf. Al met al een dag met een hele goede vibe waar we graag positief op terug kijken! Op naar volgend jaar!

Het event werd georganiseerd door zzp NOB BOOST in samenwerking met StartUp Meierijstad.

Presentaties keynote speakers: Roos Wouters en Jos Burgers

Roos Wouters helpt ondernemers om op een veerkrachtige en ontspannen manier in te spelen op veranderingen. Daarnaast is ze directeur van de Werkvereniging die opkomt voor de belangen van zzp’ers. Zelf al 14 jaar actief als zzp’er zal ze je zeker aan het denken zetten. Een boeiende spreker die je op een humorvolle manier prikkelt.

Lees hier haar inspirerende presentatie terug: Presentatie Roos Wouters

Jos Burgers, spreker en auteur. Hij houdt zijn publiek graag een spiegel voor. En dat doet deze veelgevraagde managementspreker over strategie, marketing en klantgerichtheid, met de nodige humor. In 2020 kwam zijn boek: “Wacht niet op de wind, ga roeien! Dus of het binnen jouw bedrijf windstil is of storm, deze doorgewinterde keynote geeft je de wind in je zeilen.

Lees hier zijn inspirerende aantekeningen terug: Presentatie Jos Burgers

Presentaties workshopleiders

Voor diegene die de presentaties van de workshopleiders graag nog willen teruglezen of wanneer je ze helaas hebt moeten missen (omdat we zo snel vol zaten) staan ze hier nog even op een rij:

 • Presentatie Tess Hoitink ‘Happy, Healthy and productive’
  Dr. Sjanne Marie van den Groenendaal, Sanne Netten MSc. en Tess Hoitink MSc. hebben vanuit de wetenschap en de praktijk een nieuwsgierigheid ontwikkeld naar hoe zzp’ers duurzaam hun vak uitoefenen. Oftewel: hoe zorgen zzp’ers ervoor dat ze gezond, gelukkig en productief zijn in hun werk? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen: Sjanne Marie van den Groenendaal: sjannemarie@goudenschil.nl / Tess Hoitink: tess.hoitink@gmail.com 

 • Presentatie Rob Stuart ‘Ontdek je klant’
  OndernemersLift+ versterkt het succes van startende en groeiende ondernemers in Noordoost-Brabant. Wij ondersteunen start-ups met impact en groeiambitie door middel van coaching, business development, workshops, netwerk en ondersteuning bij financieringen. Via onze website kun je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek met een van onze business-developers. Interesse? Kijk eens op www.ondernemersliftplus.nl

 • Presentatie Geert van der Heijden ’13 tips om beter zichtbaar en vindbaar te zijn’
  Zo’n 200 jaar geleden bedacht Beaufort de windschaal: van stille windkracht (0) tot verwoestende orkaan (12). Alleen bij hoge uitzondering was er sprake van windkracht 13, een windkracht die (eigenlijk) onmeetbaar was. De afgelopen 13 jaar hebben wij op marketinggebied alles getest. Nu delen wij onze kennis en inzichten met anderen. Maken we resultaten meetbaar en borgen we de onlinemarketingkennis binnen jouw organisatie. Samen verbeteren we alle resultaten en verslaan we online ranglijsten. Wij maken het onmogelijke mogelijk, en het onmeetbare meetbaar. Dát is Vindkracht13.

 • Checklist Jaimie van de Braak ‘Aantrekkelijk een blog schrijven’
  Bloggen is hartstikke interessant voor ieder bedrijf. Je zorgt voor meer verkeer naar de website, positioneert jezelf als specialist, en bouwt aan online zichtbaarheid en vindbaarheid. Maar hoe schrijf je nu gemakkelijk een aantrekkelijk blogartikel?​ Pak deze checklist erbij of leer meer in de blogworkshop!

 

 • Presentatie Koen de Rooij ‘Kracht van Storytelling’
  Reijn is dé inhuurpartner voor professionals in de publieke sector. Wij geloven dat professionele vooruitgang vraagt om persoonlijke aandacht. Aandacht van professionals die niet alleen uitblinken in hun vak, maar vooral ook om wie ze zijn. Reijn is meester in het verbinden en ontzorgen van organisaties en professionals met hart voor de publieke sector. Als Reijn zijn wij onderdeel van De Driessen Groep, een familie van bedrijven op het domein van mens en werk.

 

 • Presentatie Pepijn Lochtenberg ‘Focus like a Pro’
  Hoe vaak ga jij helemaal op in wat je doet? Op de momenten dat we helemaal opgaan in iets dat we echt belangrijk vinden, dan komt het beste in ons naar boven. Daarom werken we zelf en met onze cliënten elke dag aan meer momenten Focus like a Pro: met volle aandacht doen wat je belangrijk vindt.

 

 • Presentatie Hugo Vos ‘Borrelbabbelen’
  Ontspannen netwerken voor wie niet durft, maar wel wil. Dan sta je daar, tijdens een netwerkborrel, glaasje jus d’orange in de hand. En iedereen lijkt geanimeerd met elkaar in gesprek. Behalve jij. Wat dan? Hoe knoop je een gesprekje aan? Wat is een goede openingszin? Wat vertel je wél, en wat vertel je niet? Welke vragen stel je? En ehm… visitekaartjes… bestaan die nog? Deze workshop helpt je op weg. Zodat je weet hoe je kunt gedragen tijdens een borrel.

GEORGANISEERD DOOR:

Dit event werd georganiseerd door zzp NOB BOOST in Samenwerking met Startup Meierijstad. Zzp BOOST is een initiatief van WSP Noordoost Brabant  in opdracht van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. Voor meer informatie frank@zzpnobboost.nl

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: