Kom naar het zzp BOOST event 2022 op dinsdag 11 oktober

Zelfstandigen hebben de toekomst

Boost jouw zakelijke succes, je netwerk en jouw ondernemers skills, met het 4e zzp BOOST event!
Je kunt het event gratis bezoeken aan de Noordkade in Veghel op 11 oktober vanaf 14:00 uur.
Laat je inspireren door onze topsprekers Jos Burgers en Roos Wouters. Zij geven jou een boost met hun inspirerende verhalen. 

Zelfstandigen hebben de toekomst; de economie is prima, maar blijft dat zo? En werkt onze overheid ook mee aan een gunstig zelfstandigenklimaat? Roos is een boeiende spreker die je op een humorvolle manier prikkelt en leer inspelen op veranderingen in politiek en maatschappij. En aan haar zijde de doorgewinterde keynote Jos die je de wind in de zeilen geeft om bij alle economisch tij gezond te ondernemen. Hij houdt graag zijn publiek een spiegel voor over strategie, marketing en klantgerichtheid.

Het event wordt georganiseerd door zzp NOB BOOST in samenwerking met StartUp Meierijstad.

Het event zit vol! Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

PROGRAMMA 2022

13:30-14:00u Inloop op de Overloop en Apotheek
14:00-15:20u Opening door Frank Pijnenburg en Arent, luisteren naar keynote speakers Jos Burgers en Roos Wouters
15:30-16:20u

Ronde 1 workshops

* Hoe schrijf je gemakkelijker een aantrekkelijk blogartikel –   Jaimie van de Braak

* Focus like a pro – Pepijn Lochtenberg

* Jouw verhaal als zzp’er – Koen de Rooij

* Happy, healthy, productive – Tess Hoitink

* 13 tips om beter zichtbaar en vindbaar te zijn – Geert van der Heijden

* Ontdek je klant – Rob Stuart

* Borrelbabbelen – Hugo Vos

16:30-17:20u Ronde 2 workshops
17:30-19:00u Aftrap borrel geopend door Meierijstad
19:00u Einde programma

Keynote speakers: Roos Wouters en Jos Burgers

 

Roos Wouters helpt ondernemers om op een veerkrachtige en ontspannen manier in te spelen op veranderingen. Daarnaast is ze directeur van de Werkvereniging die opkomt voor de belangen van zzp’ers. Zelf al 14 jaar actief als zzp’er zal ze je zeker aan het denken zetten. Een boeiende spreker die je op een humorvolle manier prikkelt.

Jos Burgers, spreker en auteur. Hij houdt zijn publiek graag een spiegel voor. En dat doet deze veelgevraagde managementspreker over strategie, marketing en klantgerichtheid, met de nodige humor. In 2020 kwam zijn boek: “Wacht niet op de wind, ga roeien! Dus of het binnen jouw bedrijf windstil is of storm, deze doorgewinterde keynote geeft je de wind in je zeilen.

Workshops zzp BOOST Event op 11 oktober

Workshopronde 1: van 15:30 tot 16:20u

Workshopronde 2: van 16:30 tot 17:20u

Maak een keuze uit de volgende workshops. Onderaan deze pagina kun je je voorkeur opgeven.

Ontdek je klant

In deze workshop ga je actief aan de slag met het klantprobleem. Waar vind je die potentiële klanten? En hoe voer je het juiste gesprek om te achterhalen met welke problemen jouw klant te maken heeft? Met het goede klant-interview leg je de basis voor de waarde die je levert aan je klant. Daarover gaat deze hooggewaardeerde workshop vol praktische tips. 

Na de workshop: ontdek je of je écht waarde toevoegt met je bedrijf. En heb je een idee hoe je het beste kan kijken naar het profiel van je klanten. En het leuke is, met wat je hier leert kun je direct aan de slag.

– Rob Stuart van Ondernemerslift+

Borrelbabbelen, ontspannen netwerken voor wie niet durft, maar wel wil

Dan sta je daar, tijdens een netwerkborrel, glaasje jus d’orange in de hand. En iedereen lijkt geanimeerd met elkaar in gesprek. Behalve jij. Wat dan? Hoe knoop je een gesprekje aan? Wat is een goede openingszin? Wat vertel je wél, en wat vertel je niet? Welke vragen stel je? En ehm… visitekaartjes… bestaan die nog? Deze workshop helpt je op weg. Zodat je weet hoe je kunt gedragen tijdens een borrel. Hugo Vos, is auteur van het boekje Borrelbabbelen en geeft al jaren training in de kunst van het contact maken. Interactief. En vanuit ervaren.

Na de workshop: ben je in staat zomaar op mensen af te stappen die je nog niet kent en daar een gesprekje mee aan te gaan. En wie weet ligt daar wel het grootste geheim van het netwerken.

– Hugo Vos van Furore

De Happy, Healthy & Productive workshop voor zzp’ers

Je bent als zzp’er eigen baas over jouw werkgeluk, gezondheid en productiviteit in je werk. Niet altijd even makkelijk, omdat je in de praktijk veel ballen hoog te houden hebt. Mogelijk ervaar je dat in sommige periodes de balans ver te zoeken is. Zo ben je het ene moment heel productief, maar lever je in op je gezondheid, aandacht voor jezelf of voor je gezin. Het andere moment heb je juist veel ruimte en rust, maar struggle je met je productiviteit en focus voor de komende periode. Je hier bewust van zijn en weten wat je kunt doen om weer grip te krijgen op jouw ondernemerschap is belangrijk. In deze workshop geeft Tess een recent wetenschappelijk kader over hoe je langdurig met plezier kunt blijven ondernemen. Ook ga je ontdekken hoe op dit moment de balans bij jou is én hoe je sneller de weg vindt naar jouw optima forma.

Na de workshop: heb je inzicht over hoe je vanuit wetenschappelijk oogpunt langdurig kunt blijven ondernemen en hoe je de balans vindt en houdt tussen je gezondheid, je productiviteit en je werkgeluk.

– Tess Hoitink van TESS HRM

Focus like a Pro

In deze workshop leer je vaardigheden om je focus te verbeteren, zodat je beter in staat bent om gericht bezig te zijn met de dingen die je echt belangrijk vindt. Hoe krijg je dit voor elkaar in een wereld vol afleiding? Hoe zorg je ervoor dat je op vrije momenten ook echt even oplaadt? Pepijn geeft praktische tips om je focus te verbeteren. Door het doen van oefeningen en door te reflecteren op de ideeën werk je aan concrete stappen om in je werk en privé beter te focussen.

Na de workshop: Je hebt scherp wat ervoor nodig is om met aandacht te doen wat je belangrijk vindt in werk en privé. Je beseft wat betere focus je kan brengen en je hebt een concrete actie die je direct in de praktijk kan brengen om de eerste stap te zetten.

– Pepijn Lochtenberg van Focus like a Pro

Hoe schrijf je gemakkelijker een aantrekkelijk blogartikel?

Bloggen is hartstikke interessant. Voor iedere ondernemer. Met een blogartikel breng je namelijk jouw bedrijf en expertise op een laagdrempelige manier onder de aandacht én zorg je dat je beter wordt gevonden via Google. Weet je niet hoe je moet beginnen? Of worstel je met het schrijven van goede blogartikelen? Jaimie van de Braak, van ICT-copywriter, geeft je 7 tips om een gestructureerd en boeiend blogartikel te schrijven dat ook nog eens fijn leest.

Na de workshop:  leer je hoe je gemakkelijker een blogartikel op papier krijgt en hoe je dat artikel aantrekkelijk maakt voor je lezers. En heb je voldoende inspiratie opgedaan om zelf aan de slag te gaan.

Jaimie van de Braak van ICT-copywriter

13 tips om beter zichtbaar en vindbaar te zijn

Vindkracht13 is de online marketing kennispartner voor iedere ondernemer die morgen beter zichtbaar wil zijn dan vandaag. Voor onze klanten maken wij marketing begrijpelijk, persoonlijk, consistent, meetbaar en schaalbaar zodat jouw bedrijf beter zichtbaar is bij jouw doelgroepen. De focus ligt op online zichtbaarheid en maken een mooie combinatie met offline. Krijg 13 tips hoe jij beter zichtbaar kan zijn.

Na de workshop: kun je betere keuzes maken m.b.t. de zichtbaarheid en vindbaarheid van hun merk/onderneming. Je kan zelf de keuze maken alles zelf te doen of samen te werken met experts. We geven 13 tips waarvan er verschillende direct kunnen worden toegepast in de praktijk.

– Geert van der Heijden van Vindkracht13

Wat een goed (ondernemers-) verhaal kan doen: de kracht van Storytelling

Is het je weleens opgevallen dat inspirerende mensen vaak fantastische verhalenvertellers zijn? Hoe lukt het ze om zo’n grote invloed uit te oefenen met een verhaal? En hoe krijg jij als zelfstandig ondernemer met jouw verhalen mensen echt in beweging? Goede verhalenvertellers worden niet geboren, maar die worden gemaakt! Tijdens deze workshop storytelling leer je hoe je door het vinden, creëren en delen van je eigen krachtige verhalen de harten en loyaliteit wint van je (potentiële) klanten en collega’s.

Na de workshop: weet je wat de ingrediënten zijn van een goed verhaal (‘jouw story’) en hoe je op een onderscheidende manier je verhaal overbrengt op je publiek (’telling’).

– Koen de Rooij van Reijn

Het zzp BOOST event is gratis, wees welkom en ben erbij!!

Het zzp BOOST event is gratis voor jou als zpp’er. Er is altijd veel interesse voor het BOOST event en er zijn een beperkt aantal plaatsen (maximaal 250). Dus meld je meteen aan!

Wanneer je je hebt aangemeld voor het event verwachten we je te zien op 11 oktober. Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren HIER af.  Dan kunnen we nog iemand blij maken met jouw plekje.

Beleid No-shows

Hoewel aanmelden voor jou gratis is, is het niet helemaal vrijblijvend. Wij houden rekening met je komst: de catering, locatie en sprekers zijn voor je geregeld en we houden een plaatsje voor je vrij.

Dus wanneer we geen afmelding van je ontvangen en je komt niet naar het event, dan houden we het recht voor om je te vragen een reserveringswaarde van € 25 ex BTW naar ons over te maken om de kosten te dekken en no-shows te voorkomen.

Alvast bedankt voor je begrip.

GEORGANISEERD DOOR:

Dit event wordt georganiseerd door zzp NOB BOOST in Samenwerking met Startup Meierijstad. Zzp BOOST is een initiatief van WSP Noordoost Brabant  in opdracht van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. Voor meer informatie frank@zzpnobboost.nl

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: