Ik ben Frank Pijnenburg en ik mag me sinds kort projectleider van zzp NOB BOOST noemen. Het is voor mij een hele eer me op dit belangrijke onderwerp te mogen richten. En dat in een regio die me als geboren Veghelnaar natuurlijk aan het hart gaat.

In het begin van mijn carrière werkte ik voornamelijk bij bedrijven. De laatste 10 jaar waren dat vooral overheden en sinds 4 jaar ben ik werkzaam als zzp’er. Mijn werk draait al jaren om arbeidsmarktvraagstukken en werkenden, werkzoekenden en loopbanen. En nog steeds zoek ik daarin graag de mix tussen de drie O’s: ondernemers, onderwijs en overheid.

3 doelen

‘Met denkkracht en menskracht krijg je slagkracht’ is een van mijn favoriete motto’s. Binnen zzp NOB BOOST wil ik dat op 3 manieren voor elkaar krijgen:

  1. Allereerst wil ik binnen zzp NOB BOOST graag in contact komen met jullie, mede-ondernemers, om te kijken hoe we ons aanbod kunnen afstemmen op wat jullie nodig hebben.
  2. Daarnaast kom ik graag in contact met gemeentes en hun professionals om te onderzoeken hoe het beleid op het gebied van zelfstandig ondernemerschap en het aanbod van zzp NOB BOOST elkaar maximaal kunnen versterken.
  3. Tot slot kom ik graag in contact met alle mensen die goede ideeën hebben en daarover eens met mij van gedachten willen wisselen.

Nader kennismaken?

Ik ben een bruggenbouwer, leg graag verbinding en geniet van mensen met energie. Dus heb je me nodig? Aarzel niet en bel, app of mail. Als de situatie het toelaat doen we een bakkie. En wil je in de tussentijd wat meer over mij weten? Check dan mijn Linkedin-profiel.

Veel succes met je business, je werk en je ambities. Tot snel!